Beëdiging NVM Makelaar/Taxateur

Op maandagavond 6 februari, zijn 4 van onze makelaars beëdigd als NVM Makelaar/taxateur. Het team van Dwars Makelaars is dan ook ontzettend trots op Luuk, Sanne, Maarten en Lex met deze fantastische prestatie.
Op deze maandagavond zijn tevens Yvonne Gijsen van Richard Schroeten Makelaardij en Iwan Hoeben van Hendriks Makelaardij Weert,
beëdigd als NVM Makelaar/taxateur.Foto: Voorzitter van de NVM Ger Jaarsma met alle 13 makelaars die deze avond werden beëdigd.

De beëdiging waarbij collega's, familie en partners ook aanwezig waren, vond plaats in het prachtige historische stadshuis in IJsselstein. De avond had een 'Weerts tintje' doordat er van de 13 geslaagde makelaars, maar liefst 6 makelaars in Weert actief zijn. 

De beëdiging begon met een welkomstdrankje gevolgd door een welkomstwoord van NVM voorzitter Ger Jaarsma. Na het welkomstwoord hebben de makelaars de eed tot NVM Makelaar/Taxateur afgelegd. Met het afleggen van de eed belooft de NVM-makelaar dat hij zijn werk doet volgens strenge kwaliteitseisen en zijn vak uitoefent naar eer en geweten in dienst van u als consument. Transparant en duidelijk. Kundig en betrouwbaar.

Met bijna het gehele team is Dwars Makelaars aanwezig geweest om de collega's Maarten, Lex, Sanne en Luuk de eed te zien afleggen. Het team van Dwars Makelaars is dan ook ontzettend trots op zijn collega's. Na afloop van de beëdiging hebben de kersverse NVM-Makelaars onder het genot van een uitstekend diner en een drankje, na kunnen praten met de aanwezige collega's, familie en partners. 

Luuk, Sanne, Maarten en Lex, nogmaals gefeliciteerd. Tevens een dikke proficiat aan alle 9 NVM-Makelaars van andere kantoren! 

 

Bron: nvm.nl

Geplaatst op: 07-02-2017

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK