Jubilarissen Sanne, Luuk & Bianca.

Het team van Dwars Makelaars is sinds de oprichting in 1997 flink gegroeid. Niet alleen vieren wij dit jaar het jubileum van ons 20-jarig bestaan, ook zetten wij graag Luuk, Sanne en Bianca in het zonnetje die vieren dat ze dit jaar respectievelijk 10, 15 en 10 jaar bij Dwars Makelaars werken.Op dinsdag 31 januari vierde Luuk Knapen zijn 10-jarig jubileum bij ons. Luuk begon 10 jaar geleden bij ons als stagiair, maar inmiddels is hij een van de pilaren van Dwars Makelaars. Luuk is als makelaar heel perfectionistisch, ambitieus en heeft veel vakkennis. Als collega is hij iemand op wie je altijd kunt rekenen en die altijd in is voor een grapje of wat flauwekul.

Later dit jaar viert ook Bianca Horyon haar 10-jarig jubileum. Bianca kwam 10 jaar geleden ook binnen gewandeld als stagiaire en is sindsdien nooit meer weg gegaan en daar zijn we heel blij om! Als secretaresse is ze de spil van ons kantoor, ze kan enorm goed multi tasken, is heel doelgericht en ook in drukke tijden is ze de rust zelve. Ze draait nergens haar hand voor om en ze staat altijd klaar voor een praatje en lach.

Als kers op de taart heeft Sanne Rietjens ook nog een jubileum te vieren. Zij is namelijk al 15 jaar werkzaam bij Dwars Makelaars! Sanne zorgt binnen het makelaarsteam voor de vrouwelijke touch. In haar werk is ze heel punctueel en volhardend, ze gaat recht op haar doel af. Naar de klant toe is ze heel open en transparant en ze kan zich goed inleven in diens wensen en behoeften. Sanne biedt altijd een luisterend oor en is een opgewekte en gezellige collega!

Namens jullie collega's, een dikke proficiat!


Geplaatst op: 14-02-2017

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK