Beatrixstraat 31, Nederweert

€ 300.000 k.k.

Oppervlakte541 m2

TypeKantoorruimte

Bouwjaar1973

TE KOOP: voormalig basisschoolgebouw met buitenterrein. Het bouwjaar van het object betreft ca. 1973.
Het object is centraal gelegen in de wijk Budschop.

Het gebouw is toegankelijk vanaf de Beatrixstraat. De centrale hal biedt toegang tot de diverse leslokalen, overblijfruimtes, sanitaire ruimtes en bergruimtes. Aan de achterzijde van het object is het voormalig speelterrein gelegen. Het object kent een gedateerde staat van onderhoud en afwerking en voldoet daarmee niet aan de huidige wensen v.w.b. afwerking en inhoud van lesgebouwen.

Het gebouw kent een traditionele constructie: De begane grondvloer is opgebouwd uit systeemvloeren. De vloer in de centrale hal en de sanitaire ruimtes is afgewerkt met een tegelvloer. De vloeren in de leslokalen zijn voorzien van linoleum.

Het spouwblad bestaat uit betonsteen aan de binnenzijde, een luchtspouw en metselklinker aan de buitenzijde. Er is geen spouwmuurisolatie aanwezig. Nagenoeg het gehele object is voorzien van aluminium buitenkozijnen voorzien van dubbelglas. De dakconstructie bestaat uit een houten balklaag aan de binnenzijde afgewerkt met resp. schroten en systeemplafond, dakbeschot en bitumineuze dakbedekking (conform bestek: met daartussen isolatie in de vorm van spijkerflens dekens). In de daken zijn enkele dakkoepels aangebracht. Het object beschikt over kruipruimte.
De boeiboorden bestaan uit een onderhoudsarm materiaal.

Bovenstaande omschrijving is gebaseerd op visuele waarneming en/of het ‘bestek en voorwaarden voor het bouwen van een 4-klassige basisschool met gemeenschapsruimte te Nederweert-Budschop, in opdracht van de gemeente Nederweert, werknr.: 7214’.

Oppervlakte:
Het object meet in totaal ca. 541 m2 BVO, en is als volgt onderverdeeld:

Voormalige klaslokalen en gymlokaal: ca. 364 m2 BVO;
Verkeersruimte: ca. 117 m2 BVO;
Toilet - Facilitaire-, techniekruimte: ca. 60,2 m2.

Gebruiksmogelijkheden:
Het perceel valt onder het vigerend bestemmingsplan ‘Kern Budschop 2004’ en beschikt over de bestemming 'Maatschappelijke doeleinden'. Het object zou gebruikt kunnen worden ten behoeve van maatschappelijke voorzieningen, welzijnsvoorzieningen, gezondheidsvoorzieningen, overheidsinstellingen, zorginstellingen en kinderdag-verblijven. Een fragment van het bestemmingsplan is verkrijgbaar via ons kantoor.

Samenvatting:
Vraagprijs: € 300.000,- kosten koper, vrijgesteld van omzetbelasting;
Bouwjaar: ca. 1973
Bankgarantie/waarborgsom: 10% van de koopsom, te stellen binnen 4 weken na ondertekening van de koopovereenkomst;
Kadastraal bekend: Gemeente Nederweert sectie L nummer 3659, groot ca. 1.670 m2;

Overeenkomst:
Koper kan aan een mondelinge overeenkomst geen rechten ontlenen, verkoper behoudt zich tot dat er tussen partijen een schriftelijke overeenkomst conform NVM model tot stand is gekomen, alle rechten voor. Verkoper is pas gehouden aan de overeenkomst na dat de akte door beide partijen is getekend.

Status

beschikbaar
Functie
hoofdfunctie: kantoorruimte
oppervlakte: 541 m2
units vanaf: 541 m2
aantal verdiepingen: 1
voorzieningen: inbouwarmaturen, te openen ramen

Objecttype & soort

kantoorruimte, bestaande bouw

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK