De Bengele 7, Nederweert

€ 1 p.mnd.

Oppervlakte-m2

Typemaatschappelijkvastgoed

Bouwjaar2005

Riant pand met een maatschappelijke functie welke gebouwd is in 2005 en beschikt over een vvo van 1.000 m2.

Het betreft hier een pand met 2 bouwlagen, waarvan de begane grond onder andere toegang heeft tot een tuin/buitenplaats, inclusief berging. Het gehele perceel is omheind en aan de achterzijde bevindt zich de tuin. De tuin is vanaf de verdieping bereikbaar via een terras en bordestrap.

Onderhavig pand is opgebouwd als kolommenconstructie met lichte scheidingswanden, waardoor de indeling flexibel is. Momenteel is het pand als kinderdagverblijf ingericht.
Begane grond: Centrale entree afgescheiden van de centrale hal. Vanuit de hal is de verdieping bereikbaar middels een vaste trap en zijn er diverse praktijk-annex kantoorruimtes beschikbaar:
Begane grond: ontvangsthal, centrale hal, diverse praktijk-annex kantoorruimtes, zie hiervoor de tekening
Verdieping: centrale hal met keuken, diverse praktijk-annex kantoorruimtes, zie hiervoor de tekening

Opleveringsniveau: ?? volledig omheind terrein; ?? brandmeldinstallatie; ?? alarminstallatie; ?? glasvezelaansluiting aanwezig; ?? aluminium kozijnen inclusief dubbelglas; ?? spouw- en dakisolaties; ?? screens voorzijde; ?? diverse toiletblokken.

Parkeren: Aan de voorzijde van het pand is een groot parkeerterrein aanwezig, onder andere ten behoeve van de sporthal, alwaar gratis geparkeerd kan worden.


Huurder dient zekerheid te leveren door middel van 3 x de maandhuur als borg te storten. Hierover zal rente worden vergoed.
Rechten en plichten gaan pas werken na ondertekening van de huurovereenkomst.

Status

beschikbaar

Objecttype & soort

maatschappelijkvastgoed, bestaande bouw
Er is geen kaart beschikbaar

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK