Onze Lieve Vrouwestraat 52, Ospel

€ 385.000 k.k.

Oppervlakte200m2

Typewinkelruimte

Bouwjaar1957

EVENTUEEL GESPLITST TE KOOP: Karakteristiek herenhuis met inpandige winkelruimte van maar liefst 90 m2 en een bakkerij met diverse magazijn-ruimtes, binnenplaats en een grote inpandige garage op een unieke zichtlocatie in Ospel.

Locatie: De Onze Lieve Vrouwestraat is de doorgaande weg die Nederweert via Ospel met Meijel verbindt. Dit woon- winkelpand bevindt zich op een goed herkenbare hoekpositie. In de directe omgeving liggen een supermarkt, diverse winkels en horecagelegenheden.

Woonhuis: Ontvangsthal v.v. mozaïek parketvloer. Provisiekelder. Ruime woonkamer v.v. een mozaïek parketvloer, open haard en een erker. Via openslaande terrasdeuren toegang tot het binnenplein. Dichte keuken met keukenopstand voorzien van spoelbak, afzuigkap, inductie kookplaat, vaatwasser en koelkast. Bijkeuken voorzien van toilet en aansluitingen voor witgoed. 1ste verdieping: gedeeltelijk betegelde badkamer voorzien van ligbad, wastafel en toilet, 7 riante slaapkamers, vlizotrap naar bergzolder.

Winkel/ bakkerij: Aan de Onze Lieve Vrouwenstraat (doorgaande weg door Ospel) bevindt zich temidden van 4 grote glazen puien (totaal opp 23 m2!) de ingang van de winkel. De winkelruimte meet maar liefst 90 m2. Deze ruimte beschikt aansluitend over 4 aparte magazijnruimtes. Achter de winkelruimte is via een portaal de voormalige bakkerij bereikbaar ca. 12,5 m x 7,5 m. Aparte berging/ meelkamer. Inpandige garage. Aparte kelder onder de bakkerij.

Algemeen: Bouwjaar woonhuis en bedrijfsruimte: 1956. Perceelsoppervlakte: ca. 700 m2. De totale oppervlakte van de bedrijfsruimte (exclusief kelder) bedraagt ruim 230 m2.

MOGELIJKHEID TOT SPLITSING:

In overleg is dit object in delen te koop. In de bijlagen vindt u suggesties voor een mogelijke splitsing in drie deelobjecten die onafhankelijk te betrekken zijn.

Deel I: Woning met patiotuin: Woonobject met patiotuin op hoekpositie Onze Lieve Vrouwestraat - Reijndersweg met royale woonkamer, keuken en inpandige berging op de begane grond: 6 royale slaapkamers en een badkamer op de verdieping. Extra bergruimte op de zolderverdieping.

Deel II: Winkel: Royale winkelruimte (ca. 90 m2) met brede vitrine met een drietal geschakelde magazijnen (respectievelijk 5m2, 6m2 en 8m2).

Deel III: Bedrijfsruimte met binnenplaats en erf: Royale bedrijfsruimte met binnenplaats. Hoofdruimte meet maar liefst 88m2. Daarnaast zijn nog een magazijn en een garage met openslaande deuren gelegen. Extra bergruimte op de twee zolderruimten. Erf met metalen poort aan de achterzijde.

Status

beschikbaar

Objecttype & soort

winkelruimte, bestaande bouw

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK