Onze Lieve Vrouwestraat 52, Ospel

€ 500.000 k.k.

Oppervlakte-m2

Typewinkelruimte

Bouwjaar1957

Herenhuis op een royaal perceel van maar liefst 1.159 m² en dat midden in de kern van Ospel op een unieke zichtlocatie!

Locatie: De Onze Lieve Vrouwestraat is de doorgaande weg die Nederweert via Ospel met Meijel verbindt. Dit woon- winkelpand bevindt zich op een goed herkenbare hoekpositie. In de directe omgeving liggen een supermarkt, diverse winkels en horecagelegenheden.

Woonhuis:
Herenhuis met inpandige winkelruimte van maar liefst 90 m² en een bakkerij met diverse magazijn-ruimtes, binnenplaats en een grote inpandige garage.

Ontvangsthal v.v. mozaïek parketvloer. Provisiekelder. Ruime woonkamer v.v. een mozaïek parketvloer, open haard en een erker. Via openslaande terrasdeuren toegang tot het binnenplein. Dichte keuken met keukenopstand voorzien van spoelbak, afzuigkap, inductie kookplaat, vaatwasser en koelkast. Bijkeuken voorzien van toilet en aansluitingen voor witgoed. 1ste verdieping: gedeeltelijk betegelde badkamer voorzien van ligbad, wastafel en toilet, 7 riante slaapkamers, vlizotrap naar bergzolder.

Winkel/ bakkerij: Aan de Onze Lieve Vrouwenstraat (doorgaande weg door Ospel) bevindt zich temidden van 4 grote glazen puien (totaal opp 23 m2!) de ingang van de winkel. De winkelruimte meet maar liefst 90 m2. Deze ruimte beschikt aansluitend over 4 aparte magazijnruimtes. Achter de winkelruimte is via een portaal de voormalige bakkerij bereikbaar ca. 12,5 m x 7,5 m. Aparte berging/ meelkamer. Inpandige garage. Aparte kelder onder de bakkerij.

Algemeen: Bouwjaar woonhuis en bedrijfsruimte: 1956. Perceelsoppervlakte: ca. 1159 m². De totale oppervlakte van de bedrijfsruimte (exclusief kelder) bedraagt ruim 230 m².

Status

beschikbaar

Objecttype & soort

winkelruimte, bestaande bouw

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK