Kerkplein 557, Stramproy

€ 330.000 k.k.

Oppervlakte-m2

Typebelegging

Bouwjaar1997

Te koop:

Interessant beleggingsobject! Deels verhuurde commerciële ruimte gelegen in de kern van Stramproy.

Kerkplein 5:
Kerkplein bestaat uit een open ruimte afgewerkt met vloerbedekking, systeemplafonds met lichtarmaturen en wanden afgewerkt in lichte tinten. Vanuit de grote open ruimte is er toegang tot de achtergelegen spreekkamer met glaspartij, waardoor een uitstekend contact bestaat tussen de diverse ruimtes. Voorts is er een serverruimte, archiefruimte, copyruimte, toiletruimte en pantrykeuken aanwezig. De pantrykeuken beschikt over een eenvoudige keukenblok. Vanuit de pantrykeuken middels loopdeur toegang tot Kerkplein 5a.

Kerkplein 5a:
Entree aan voorgevel. Vanuit het portaal toegang tot de kleinschalige commerciële ruimte. Meterkast met aansluitingen t.b.v. de ruimtes Kerkplein 5 en Kerkplein 5a. Een lichte scheidingswand verdeelt de kantoorruimte in 2 gedeeltes. De ruimte is afgewerkt met o.a. systeemplafonds met spots. Vanuit deze ruimte is er toegang tot de bijbehorende berging.

Kerkplein 7:
Deze commerciële ruimte beschikt over een laminaatvloer en is voorzien van een verlaagd plafond met TL armaturen. De ruimte is opgedeeld in een ontvangstruimte en een afsluitbare kantoorruimte. Tevens beschikt de kantoorruimte over een separaat gelegen keukenblok en deels betegelde toiletruimte. Middels afsluitbare deur is de commerciële ruimte Kerkplein 7a bereikbaar.

Kerkplein 7a:
Deze commerciële ruimte beschikt evenals alle overige commerciële ruimtes hierboven genoemd over een eigen toegangsdeur gelegen aan de voorgevel van het complex. Deze ruimte is voorzien van een betonvloer, separaat gelegen keukenblok en separaat gelegen toiletruimte. De commerciële ruimte beschikt over een achterom t.b.v. goederenaanvoer.
Laat u voor verdere details informeren door één van onze medewerkers. Het bestemmingsplan ligt ter inzage op ons kantoor.

Commerciële ruimte Kerkplein 5: Ca. 145,48 m2
Commerciële ruimte Kerkplein 5a: Ca. 85,98 m2
Commerciële ruimte Kerkplein 7: Ca. 63,69 m2
Commerciële ruimte Kerkplein 7a: Ca. 135,72 m2

Status

beschikbaar

Objecttype & soort

belegging, bestaande bouw
Er is geen kaart beschikbaar

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK