Emmasingel 2a, Weert

€ 650 p.mnd.

Oppervlakte60 m2

TypeKantoorruimte

Bouwjaar1987

Startende ondernemer opgelet! Nette kantoor- / winkelruimte van ca. 60 m2, gelegen aan de singelring rondom het centrum van Weert!

Indeling: gezamenlijke entree (gedeeld met bovenliggend appartement), middels afsluitbare deur toegang tot de kantoorruimte. De kantoorruimte biedt aan de voorzijde een schitterend uitzicht over de drukke singelring.
Ruimte 1 staat in open verbinding met de pantry, alwaar een kleine opstand met spoelbak is gerealiseerd. Vanuit ruimte 1 is tevens de toiletruimte bereikbaar. In een afgesloten kast is de cv-ketel t.b.v. de commerciële ruimte geplaatst.

Vanuit de pantry doorloop naar ruimte 2. Een prettige ruimte met zicht op de binnentuin. Door de aanwezigheid van veel glas is er in deze ruimte veel daglichttoetreding.
Alle ruimtes staan in open verbinding met elkaar waardoor het geheel een ruimtelijk karakter heeft. De wanden zijn voorzien van stucwerk. De vloer dient nader afgewerkt te worden.

Algemeen:
oppervlakte: ca. 60 m2. Het object is voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas. De kosten voor gebruik en verbruik van gas, water en elektra worden verrekend tussen huurder en verhuurder naar rato van het gehuurde vloeroppervlak.

Bestemmingsplan:
Met de centrumbestemming die is gelegen op het pand zijn vele opties mogelijk die bijdragen aan de dynamiek van de binnenstad Weert. De bestemming verleent o.a. de mogelijkheid voor detailhandel, dienstverlening en horeca categorie 1 en 2.

Huurprijs
De genoemde huurprijzen en voorschotten dienen vermeerderd te worden met de wettelijk verschuldigde BTW. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Opzegtermijn
12 maanden.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW vóór of op de eerst van de maand waarop de huur, servicekosten en BTW van toepassing zijn.
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en BTW.

Status

beschikbaar
Functie
hoofdfunctie: kantoorruimte
units vanaf: 60 m2
aantal verdiepingen: 1
voorzieningen: te openen ramen
oppervlakte: 60 m2

Objecttype & soort

kantoorruimte, bestaande bouw

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK