Oude Graaf 27, Weert

€ 440.000 k.k.

Oppervlakte-m2

Typebedrijfsruimte

Bouwjaar1999

Vrijstaand bedrijfsgebouw met grote loods (ca. 428 m²) en kantoorruimte gelegen op het industrieterrein Kanaalzone III.

Locatie & bereikbaarheid:
Het bedrijfspand is gelegen aan de Oude Graaf welke bereikbaar is via de Kempenweg en de Trancheeweg. Industrieterrein kanaalzone III kenmerkt zich door zijn ligging in een groene omgeving en aan de Zuid-Willemsvaart welke ruimte biedt voor het vervoer van producten over water. Het is gelegen op de grens van Noord-Brabant en Belgisch Limburg. Goede bereikbaarheid A2 (Eindhoven-Maastricht) en de N266 (richting Helmond en N275 (richting Venlo). Vanaf het NS-intercitystation Weert bereikt u de Oude graaf binnen 12 min. (bus + lopend).

Het gebouw:
Zeer grote loods (ca. 428 m²) met aan de voorzijde van het pand een ontvangsthal met kantoorruimte en toiletten, sanitaire ruimte en kantine.

Ingang via een overdekte entree aan de voorzijde van het pand. In de hal bevindt zich de meterkast, toegang tot een toiletruimte, 2 kantoorruimtes en een portaal dat leidt naar de kantine en de loods. De ontvangsthal, kantoorruimtes, toilet en kantine zijn uitgerust met dezelfde lichtbeige tegelvloer. Toiletruimte met wandcloset en fonteintje.
Grote kantoorruimte (ca. 69 m²) en een kleinere ruimte (ca. 21 m²) beide met uitzicht op de Oude Graaf, een tegelvloer en een fijne hoeveelheid daglichttoetreding.

Via het portaal is de kantine bereikbaar van (ca. 19 m²) welke is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling met spoelbak. Toegang tot sanitaire ruimte met wastafel, douche, urinoir en apart toilet.

Loods:
Royale loods van ca. 428 m² met betonnen vloer, 2 overheaddeuren en aparte loopdeuren.
Bordestrap naar de eerste verdieping met toegang tot het royale magazijn van ca. 141 m².

Buitenruimte:
Het pand is aan de voor- en zijkant geheel beklinkerd. Hierdoor is er veel ruimte voor het parkeren en verplaatsen van bedrijfsvoertuigen. Het perceel is volledig omheind met hekwerk (Mols) en is bereikbaar via een poort. Aan de achterzijde van het pand gazon met enkele volwassen bomen. Uitbreiding van het pand mogelijk.

Algemeen:
Uitgerust met alarminstallatie, 2 overheaddeuren aparte loopdeuren in de loods. Bruto inhoud: 3590 m³.

Status

beschikbaar

Objecttype & soort

bedrijfsruimte, bestaande bouw

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK