Oudenakkerstraat 61V.07, Weert

€ 60 per vierkante meter per jaar

Oppervlakte21m2

Typekantoorruimte

Bouwjaar2013

Kleinschalige kantoor-/praktijkruimte gelegen in het recent opgeleverde (2014) Gezondheidshuys in het centrum van de woonwijken Moesel en Keent.

Algemeen:
De ruimte is gelegen in 2014 opgeleverde Gezondheidshuys. In dit gebouw zijn diverse zorgdisciplines aanwezig zoals fysiotherapie, huisarts en apotheek. Het Gezondheidshuys is gelegen in het centrum van de woonwijken Moesel en Keent te Weert

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van het object is goed. De Oudenakkerstraat sluit aan op de Nassaulaan welke de hoofdverkeersader is door de wijken Moesel en Keent. Vanuit de locatie is het NS-intercitystation binnen 10 loopminuten bereikbaar. Dagelijkse winkelvoorzieningen liggen om de hoek en het stadscentrum van Weert is eveneens binnen 15 loopminuten bereikbaar. In de directe omgeving, maar ook op het eigen terrein van het Gezondheidshuys zijn diverse openbare parkeerplaatsen aanwezig.

Vloeroppervlakte:
Ruimte V.07 beschikt over een vloeroppervlak van ca. 20,7 m2.

Indeling:
Via de zijingang van het Gezondheidshuys toegang tot de centrale hal met ontvangst-/wachtruimte. Rondom deze ruimte zijn de diverse kantoorruimte ruimtes gelegen. Tevens zijn vanuit deze ruimte de sanitaire voorzieningen toegankelijk. Vanuit de wachtruimte middels een gang toegang tot de ruimte V.07. De ruimte beschikt over een vloerafwerking, wandafwerking en systeemplafond. In de ruimte is een pantry aanwezig, voorzien van spoelbak met kraan met warm (via close-in boiler) en koud water.

Opleveringsniveau:
De ruimte beschikt over een vloerafwerking, wandafwerking en systeemplafond. In de ruimte is een pantry aanwezig, voorzien van spoelbak met kraan met warm (via close-in boiler) en koud water.

Parkeren:
Het Gezondheidshuys beschikt over diverse openbare parkeerplaatsen. Er behoren geen parkeerplaatsen tot het gehuurde.

Gebruiksmogelijkheden:
Kantoor-/praktijkruimte. Vanwege het feit dat in het Gezondheidshuys diverse zorgdisciplines aanwezig zijn, vindt gunning van de ruimte door verhuurder aan huurder pas plaats op het moment dat alle medehuurders geraadpleegd en akkoord zijn.

Huurprijs:
De huurprijs voor ruimte V.07 bedraagt € 220,- per m2 per jaar, exclusief € 60,- per m2 per jaar aan servicekosten.
In de servicekosten is onder andere het verbruik van gas, water, elektra en internet inbegrepen op basis van een voorschotbedrag. Ook onder andere glasbewassing en schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten zijn inbegrepen in de servicekosten.
Bij concrete interesse bieden wij u graag inzicht in de volledige specificatie van de bovengenoemde servicekosten.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, conform algemene bepalingen behorende bij het model huurovereenkomst ROZ kantoorruimte.

Huurtermijn:
In overleg

Verlengingstermijn:
In overleg

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van twee maandhuren

Status

beschikbaar

Objecttype & soort

kantoorruimte, bestaande bouw

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK