Schepenlaan, WEERT

€ 140 per vierkante meters per jaar

Oppervlakte1800 m2

TypeKantoorruimte

Bouwjaar-

Unieke kantoorvilla op toplocatie nabij het centrum van Weert. De autosnelweg A2 Maastricht <-> Amsterdam is bereikbaar binnen 5 autominuten. Het uitgebreide stadscentrum van Weert ligt op loopafstand.

Porta 3 maakt deel uit van een viertal vrijstaande kantoorvilla's van hoogwaardige architectuur gelegen aan de entree van Weert. Porta 3 betreft een nog te realiseren kantoorgebouw, bestaande uit maximaal 1.800 m2. Porta 3 is een kantoorgebouw met een unieke representatieve zichtlocatie direct aan de rand van kantorenpark Centrum Noord en gelegen aan de invalsweg; de Eindhovenseweg. Het hoogwaardige en luxe, fraai uitgevoerd kantoorpand beschikt over 3 verdiepingen en 26 parkeerplaatsen. Het gebouw is onder andere voorzien van toegangscontrole, brandmeld- en ontruimingsinstallatie en klimaatbeheersingssysteem.

De indeelbaarheid en de bereikbaarheid van de kantoorvilla is zodanig georganiseerd dat zowel horizontaal als verticaal het kantoor en de anexen in twee segmenten opgedeeld kunnen worden.

De parkeervoorzieningen voor de kantoorvilla's worden gecombineerd in een halfverdiepte parkeergarage of -straat, in verband met de beperkte ruimte binnen de kavels en de wens om het maaiveld zover mogelijk continue te laten. De parkeergarage, voorzien van ± 70 plaatsen, heeft een entree / uitgang aan de Schoutlaan.
De kantoorverdiepingen zijn vanuit de parkeergarage middels trappenhuizen en liften snel te bereiken. Op het dak van de parkeergarage worden de entrees en voorterreinen van de kantoorvilla's geconcentreerd en in het dak zijn openingen gemaakt ten behoeve van lichtinval en natuurlijke luchtcirculatie.


Huurprijs kantoorruimte: € 140,-- per m2 per jaar;
Huurprijs parkeerplaats: € 900,-- per parkeerplaats.

Status

beschikbaar
Functie
hoofdfunctie: kantoorruimte
luchtbehandeling: mechanische ventilatie
aantal verdiepingen: 3
voorzieningen: inbouwarmaturen, liften, te openen ramen
oppervlakte: 1800 m2

Objecttype & soort

kantoorruimte, bestaande bouw

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK