Stationsplein 8, Weert

€ 850 p.mnd.

Oppervlakte77 m2

TypeKantoorruimte

Bouwjaar1980

Te huur:

Fraaie kantoor-/winkelruimte gelegen tegenover het Weerter NS-intercitystation en aan de brede winkelstraat de Stationsstraat.

Vanuit bijna elk punt op het Stationsplein is deze winkelruimte uitstekend te zien. Het Stationsplein is een druk bezocht plein in Weert. Alleen al de passanten die het station dagelijks, onder normale omstandigheden, passeren loopt gemiddeld op tot ruim 7500. Met een frontbreedte van bijna 6,5 meter valt de winkel/kantoorruimte tevens goed op.

De winkel/kantoorruimte heeft een totaal oppervlakte van ruim 77 m2. Dit is inclusief de oppervlakte van de pantry, meterkasten en de toiletruimte (7 m2). De winkelruimte maakt deel uit van het flatgebouw 'De Citadel' en men betaald dan ook servicekosten aan de Vereniging van eigenaren. De ruimte is voorzien van een betonnen constructie met daarop een laminaatvloer, strakke wanden en een systeemplafond met lichtplan. De pantry beschikt over een aanrecht met wastafel en enkele opbergkasten. Toiletruimte is geheel betegeld en voorziet in een fonteintje en afzuiging.

Met de centrumbestemming die is gelegen op het pand zijn vele opties mogelijk die bijdragen aan de dynamiek van de binnenstad Weert. De bestemming verleent o.a. de mogelijkheid voor detailhandel, dienstverlening en horeca categorie 1 en 2.

Wil jij meer weten over deze commerciƫle ruimte of graag een keer kijken? Neem dan contact op met ons kantoor.

Status

beschikbaar
Functie
hoofdfunctie: kantoorruimte
aantal verdiepingen: 1
meetcertificaataanwezig: ja
oppervlakte: 77 m2
voorzieningen: systeemplafond, toilet, pantry

Objecttype & soort

kantoorruimte, bestaande bouw

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK