Startebos bouwkavels, Meijel

€ 155.000 v.o.n.

Bouwjaar-

Zelf je droomwoning bouwen op een unieke locatie aan de rand van het bos, op nog geen half uur van Eindhoven – Helmond – Venlo!

TE KOOP 9 royale bouwkavels (494 m2 tot 753 m2) in het nieuwbouwproject Startebos Meijel (fase 3B)

Diverse bouwkavels
De kavels, variërend van 494 tot 753 m², liggen aan de buitenrand in het meest westelijke deel van het plan.

Er liggen drie bouwkavels met hun achtertuin uitkijkend op de bosrand. Dit creëert een prachtig en rustgevend uitzicht. De vier net wat kleinere, bouwkavels liggen met de tuin op het westen. Hier geniet u optimaal van de ondergaande zon. Het meest zuidelijke kavel beschikt over een tuin op het zuiden.

Het oude bosgebied waar u uw woning kunt realiseren is bepalend voor de sfeer en uitstraling van Startebos. Op verschillende plekken komt u elementen tegen welke refereren naar de oorsprong.

Bouwkavels fase 3B:
Kavel 34 - perceelsgrootte: 686 m2 - Koopprijs: € 195.000,- v.o.n.
Kavel 35 - perceelsgrootte: 753 m2 - Koopprijs: € 209.000,- v.o.n.
Kavel 36 - perceelsgrootte: 498 m2 - Koopprijs: € 155.000,- v.o.n.
Kavel 37 - perceelsgrootte: 495 m2 - Koopprijs: € 155.000,- v.o.n.
Kavel 38 - perceelsgrootte: 495 m2 - Koopprijs: € 155.000,- v.o.n.
Kavel 39 - perceelsgrootte: 494 m2 - Koopprijs: € 155.000,- v.o.n.
Kavel 40 - perceelsgrootte: 645 m2 - Koopprijs: € 185.000,- v.o.n.
Kavel 41 - perceelsgrootte: 729 m2 - Koopprijs: € 205.000,- v.o.n.
Kavel 47 - perceelsgrootte: 603 m2 - Koopprijs: € 175.000,- v.o.n.

Startebos - Eén met de natuur
Uw eigen droomwoning aan de rand van het bosgebied. Die kans heeft u binnen het Startebos. In dit oud bosgebied is de afwisseling tussen open en gesloten ruimte kenmerkend.

Deze afwisseling zal ook zichtbaar zijn in de nieuwe wijk. Veel ruimtelijke aspecten en de situering van groen en bebouwing komen terug in het bestemmingsplan. Het is van belang dat het gebied met zorgvuldigheid wordt ingevuld. Daarom zijn de ontwikkelingsmogelijkheden binnen de bouwkavels ruim opgezet. Deze wijk zal de nieuwe grens vormen tussen het oude bos en de kern Meijel. Alles op loopafstand.

Creëer je eigen droomhuis

Zie je het huis van je dromen al helemaal voor je? In Startebos staat niets je in de weg om je woonwensen werkelijkheid te laten worden. Kopers van de woningen en kavels komen uit de wijde omgeving. En geef ze eens ongelijk! Als je kunt kiezen voor zoveel plek om je heen, natuur en voorzieningen in de buurt en ook nog eens een uitstekende bereikbaarheid. Dan geef je jezelf toch de ruimte?

Startebos is een nieuwe, landelijke woonomgeving aan de noordkant van Meijel, op de grens tussen Limburg en Brabant.

Met verschillende types koopwoningen en vrij te bebouwen kavels. Hier aan de rand van de Peel gaat de groene omgeving bijna naadloos over in het dorp. Van de uitlopers van het Startebos en het Simonshoekse Bos, tot de bomen en plantsoenen in de buurt. Wonen in harmonie. Met de natuur, en met jezelf.
De harmonie gewaarborgd.
De omgeving diende als recreatieterrein en doet dat eigenlijk nog steeds. Bezoekers en inwoners komen tot rust in dit landelijke en bosrijke gebied. Ook de nieuwe situatie streeft naar een harmonie van wonen, natuur en mens. Door veel groenvoorzieningen en open grasvelden wordt het gebied één met de natuur. Binnen het plan zijn er 4 grote groengebieden opgenomen met diverse functies. Natuurlijk wordt hierbij gedacht aan speelbos, ruimte voor een kikkerpoel en groen- en waterretentie.

Status

beschikbaar
Hoofdtuin
achterom: nee
lengte: 0
breedte: 0
Tuin
totale oppervlakte: 0
type: geen tuin
Schuur / berging
aantal: 0

Objecttype & soort

niet van toepassing
Installatie
cv combiketel: nee
Garage
breedte: 0
lengte: 0
oppervlakte: 0
aantal: 0

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK