Hoebenakker, Nederweert

Onder optie
€ 67.113 k.k.

Bouwjaar-

Hoebenakker

Op dit moment zijn alle kavels in het project Hoebenakker verkocht. U kunt zich inschrijven bij ons kantoor voor toekomstige ontwikkelingen in het project Hoebenakker. Er zijn wel nog kavels beschikbaar in de projectdelen Merenveld en Tiskeswej!

Ten noorden van Nederweert groeit Hoebenakker, een nieuwe wijk gebouwd naar de behoeften van haar (toekomstige) inwoners. Hier vindt u de rust en ruimte om thuis te komen, waar uw kinderen veilig op straat kunnen spelen en een woning nog betaalbaar is. In Hoebenakker is veel ruimte voor de circa 360 woningen. Daarnaast wordt 15% tot 20% van het plangebied gereserveerd voor water en groen.

Hoebenakker biedt u een mooie woonomgeving; het centrum van Nederweert, op loopafstand, zorgt voor een perfecte leefomgeving. Alle voorzieningen zijn voorhanden. Er is een ruime keuze aan winkels, supermarkten, horeca en faciliteiten voor vrijetijdsbesteding. En bovenal is er de gezelligheid die een levendig dorp met zich meebrengt.

Bent u bekend met Nederweert? Dan is het u gegarandeerd al opgevallen. In Hoebenakker wordt hard gewerkt. De eerste fase is dan ook al bijna voltooid. Maar er is nog volop ruimte aanwezig, dus fase II komt eraan. Het is prima wonen in dit mooie uitbreidingsgebied. Een belangrijke succesfactor is het luisteren naar de koper. De klant weet immers het beste wat hij wil. Zo heeft het CPO-project starterswoningen, het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap, startende jongeren de mogelijkheid gegeven om relatief goedkoop hun eigen woningen te ontwerpen en te bouwen. Een ander voorbeeld zijn de welstandsvrije woningen, die zoals de naam al zegt, helemaal naar de wens van de bewoners gebouwd kunnen worden. Hierdoor blijft veel vrijheid behouden. Maar Hoebenakker biedt meer dan zelfrealisatie. Wie een woning bouwen liever toevertrouwt aan de vakman, kan hier terecht voor een ruim aanbod van projectmatige woningen. Kortom, woningen die instapklaar worden opgeleverd.

Hoebenakker, een plek waar jong en oud welkom is!

De bouwkavels variëren in maatvoering en zijn tevens nog aan te passen op uw woonwens.

De kavelprijzen zijn € 237,15 exclusief BTW per m2.

Meest recente kavels (onder voorbehoud van maatvoering en prijswijziging):
Kavel 231, ca. 541 m2 VERKOCHT
Kavel 232, ca. 517 m2 VERKOCHT
Kavel 423, ca. 283 m2 VERKOCHT
Kavel 428, ca. 348 m2 VERKOCHT
Kavel 429, ca. 479 m2 VERKOCHT

Status

onder optie
Hoofdtuin
achterom: nee
lengte: 0
breedte: 0
Tuin
totale oppervlakte: 0
Schuur / berging
aantal: 0

Objecttype & soort

niet van toepassing
Installatie
cv combiketel: nee
cv ketel eigendom: eigendom
Garage
breedte: 0
lengte: 0
oppervlakte: 0
aantal: 0

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK