Lochtstraat, OSPEL

€ 185.000 v.o.n.

Perceeloppervlakte978m2

Heeft u altijd uw eigen droomhuis willen realiseren? Pak uw kans midden in de dorpskern van Ospel om uw dromen waar te maken! Royale bouwkavel gesitueerd op het zuiden van ca. 978 m2 met extra ontsluiting aan de Reijndersweg.

Locatie: Ospel is een dorp met ca. 3400 inwoners gelegen in de gemeente Nederweert. Een basisschool en diverse winkelvoorzieningen zijn op loopafstand te bereiken. Ospel is rustig gelegen en biedt u veel groen en ontspanningsmogelijkheden in de nabije omgeving zoals bijvoorbeeld het natuurgebied De Groote Peel. Tevens is de aansluiting A2 Maastricht-Eindhoven binnen enkele minuten bereikbaar. Ideale rustige woonplaats met een snelle woonwerkverbinding naar regio Weert-Eindhoven-Helmond-Venlo.

Afmetingen: De kavel heeft een frontbreedte van ca. 14 meter en loopt uit tot ca. 17 meter. Perceeldiepte ca. 51 meter. Tevens is er aan de achterzijde van het perceel een zijontsluiting naar de Reijndersweg, ideaal voor diverse hobbymogelijkheden of een extra oprit of stallingsmogelijkheid.

Mogelijkheden: Het bestemmingsplan biedt u ruime mogelijkheden voor bebouwing. Het is toegestaan een hoofdgebouw te realiseren tot maximaal 1.000 m3 inhoud. Tevens zijn er mogelijkheden tot het realiseren van bijgebouwen tot een maximale oppervlakte van ca. 75 m2.

Status

beschikbaar

Objecttype & soort

n.v.t.
Er is geen kaart beschikbaar

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK