Stad - kavel 2, OSPEL

€ 180.000 v.o.n.

Perceeloppervlakte1125m2

Heeft u altijd uw eigen droomhuis willen realiseren? Pak uw kans midden in de dorpskern van Ospel om uw dromen waar te maken! Nu beschikbaar: 3 bouwkavels gelegen aan de Stad te Ospel met ieder een oppervlakte van ca. 1125 m2 met ruime bebouwingsmogelijkheden!

Locatie: Ospel is een dorp met ca. 3400 inwoners gelegen in de gemeente Nederweert. Een basisschool en diverse winkelvoorzieningen zijn op loopafstand te bereiken. Ospel is rustig gelegen en biedt u veel groen en ontspanningsmogelijkheden in de nabije omgeving zoals bijvoorbeeld het natuurgebied De Groote Peel en Golfbaan Aan het Woold. Tevens is de aansluiting A2 Maastricht-Eindhoven binnen enkele minuten bereikbaar. Ideale rustige woonplaats met een snelle woonwerkverbinding naar regio Weert-Eindhoven-Helmond-Venlo.

Afmetingen: De kavel heeft een frontbreedte van ca. 18,5 meter en loopt uit tot ca. 23 meter. Perceeldiepte ca. 55 meter.

Mogelijkheden: Het bestemmingsplan biedt u ruime mogelijkheden voor bebouwing. U dient rekening te houden met een maximale goothoogte van ca. 6 meter en een maximale nokhoogte van ca. 11 meter. U kunt er ook voor kiezen om een woning te realiseren met een plat dak, mocht u bijvoorbeeld een bungalow of een strak modern ontwerp wensen. Tevens zijn er mogelijkheden tot het realiseren van bijgebouwen tot een maximale oppervlakte van ca. 75 m2.

Status

beschikbaar

Objecttype & soort

n.v.t.

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK