Aan- en verkoopHet kopen van een huis
Een woning kopen is een belangrijke beslissing, het moet veilig en zorgeloos gebeuren. Bij de aankoop is deskundige begeleiding van een makelaar belangrijk zodat het huis van uw dromen in uw handen komt. Wij werken met een uitgebreide zoekmachine op onze website. Zo kunnen we ons nóg meer concentreren op die zaken die nodig zijn bij de aankoop van een woning. Denk aan de begeleiding op juridisch, bouwtechnisch en financieel gebied. Dwars Makelaars regelt het, op een vertrouwelijke en informele manier. Maak een afspraak via info@dwarsmakelaars.nl of bel ons: 0495-537599.

Het verkopen van een huis
U wilt uw woning verkopen en het liefst zo snel mogelijk? Wij komen bij u langs en luisteren naar uw wensen en ideeën. Wij kunnen u dan adviseren over de vraagprijs en over een plan van aanpak. Dwars Makelaars regelt alles van a tot z. Het gaat er om dat wij uw huis snel verkopen, uiteraard voor de beste prijs! Bel 0495-537599 voor meer informatie of kom bij ons langs.
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK