Huur en verhuur

Op zoek naar een huurwoning?
Steeds meer mensen kiezen ervoor om een huis te gaan huren. Dat biedt soms meer voordelen dan u denkt! Dwars Makelaars heeft een breed aanbod van huurwoningen, van appartementen tot villa‘s, in elke prijsklasse. Wij bemiddelen tussen woningzoekenden en verhuurders en beschikken over een breed aanbod. Geef aan wat uw wensen zijn, dan kunnen wij gericht voor u gaan zoeken. Kom gerust bij ons langs of maak een afspraak.

Professionele service voor verhuurders
Wilt u uw huis verhuren? Wij gaan voor u op zoek naar potentiële huurders zodat we samen de juiste kandidaat vinden. Dat gebeurt o.a. op basis van intakegesprekken. Ook regelt Dwars Makelaars alle juridische zaken, zoals een huurcontract. Het is onze taak ervoor te zorgen dat zowel de huurder als de verhuurder zo veel mogelijk zekerheid hebben. Bel 0495-537599 voor meer informatie of kom bij ons langs.Vastgoed huren
Als ondernemer gaat u voor de meest geschikte bedrijfslocatie. Uiteraard moet deze goed bereikbaar zijn. Voldoende parkeergelegenheid is ook belangrijk en wat dacht u van het juiste aantal vierkante meters? De huurmarkt ontwikkelt zich voortdurend en de regionale verschillen zijn groot. Neem een makelaar van Dwars Makelaars in de arm als u van plan bent een bedrijfsruimte te huren. Wij houden het prijsniveau in de gaten van alle winkel-, kantoor- en bedrijfsruimten. Dwars Makelaars kent de omgeving door en door en kan advies geven over een reële huurprijs. Zo krijgt u waar voor uw geld!

Vastgoed verhuren
Een bedrijfspand verhuren is makkelijker gezegd dan gedaan. Er moet van alles worden geregeld. Als bedrijfsmakelaar neemt Dwars Makelaars veel zorgen uit handen. U houdt zich bezig met ondernemen, wij regelen de juridische en administratieve bijkomstigheden. We houden de waardeontwikkeling bij, want aan verhuur moet een reëel prijskaartje hangen.
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK