Projectontwikkeling

Uw schakel tussen projectontwikkeling en marktbewerking
Wij zijn actief in de verkoop van nieuwbouwwoningen. Wij zijn van mening dat het "verkopen" van nieuwbouwwoningen niet alleen om het verkopen gaat. Het traject voor de verkoop is veel langer en zeer van belang, aftersales mag ook zeker niet vergeten worden. Daarom schuiven we graag in een vroeg stadium aan om al tijdens de ontwikkeling van bouwplannen als klankbord te fungeren. Onze analyse is een pragmatische en praktijkgerichte, gebaseerd op kennis van de lokale markt en gevoel voor actuele woonbehoeften.Heeft u nieuwbouwplannen in de regio? Bel 0495 537599 of mail info@dwarsmakelaars.nl dan maken we meteen een afspraak.

Benut onze expertise
Het is onze visie dat hoe eerder de nieuwbouwmakelaar bij een project wordt betrokken, hoe meer hij kan bijdrage aan het succes ervan. We wisselen graag van gedachte met de projectontwikkelaar en alle betrokken partijen, zoals aannemers, de gemeente en het architectenbureau. Het maken van marktonderzoeken en prijsonderbouwingen behoort uiteraard ook tot de werkzaamheden.
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK