Venkel 31, Asten

€ 1.050 p.mnd.

Inhoud472 m3

Oppervlakte126 m2

Perceel126 m2

Bouwjaar2021

Een ruime tussenwoning gelegen in de nieuwbouwwijk Loverbosch in Asten. De woning voorziet in drie slaapkamers, een woonkamer, badkamer, een vrij in te delen zolderverdieping en dat allemaal gasloos! 

Locatie: 
De woning is gelegen op een rustige nieuwbouwlocatie 'Loverbosch' in de gemeente Asten. In de dichte nabijheid zijn alle voorzieningen voor dagelijkse behoeften aanwezig, dit terwijl je midden in een mooie natuur woont. Tevens bent u in circa 30 minuten in het centrum van Eindhoven, Roermond of zelfs binnen 20 minuten in Helmond. 

Kenmerken van de woning: 
- Ideale woning voor jonge gezinnen; 
- Energielabel A; 
- Woning is voorzien van een warmtepomp; 
- Vloerverwarming aanwezig;
- Tuin met berging; 
- Sfeervolle jaren '30 architectuur; 
- 3 slaapkamers (eventueel 4e op zolder); 
- Zeer energiezuinig wonen.

Indeling woning: 
Binnenkomst in de ontvangsthal met meterkast, berging en geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Toegang tot de woonkamer met een ruimte zithoek aan de tuinzijde en vanuit hier toegang tot de trapkast en achtertuin. Mooie, luxe keuken aan de straatzijde met de navolgende inbouwapparatuur: vaatwasser, recirculatie afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast en een 4-pits inductiekookplaat.

Verdieping is te bereiken via de ontvangsthal. Overloop geeft toegang tot drie ruime slaapkamers en een badkamer. Badkamer is geheel betegeld en voorziet in de volgende sanitaire voorzieningen: toilet, wastafel en een inloopdouche. Vanuit de overloop toegang tot de ruime vrij indeelbare zolder. In een separate ruimte bevindt zich de warmtepomp, mechanische installatie en warmteterugwinningssysteem.

Beschikbaar:
per april 2021, of zoveel later als dat de woningen worden opgeleverd.

Huurprijs:
€ 1.050,-- per maand, exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Asten voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Huurperiode:
Minimaal 1 jaar.

Status

beschikbaar
Onderhoud
binnen-waardering: goed tot uitstekend
buiten-waardering: goed tot uitstekend
Hoofdtuin
achterom: nee
Tuin
type: achtertuin
type: voortuin
Schuur / berging
soort: vrijstaand hout
voorziening: voorzien van elektra
aantal: 1

Objecttype & soort

tussenwoning, eengezinswoning
bestaande bouw
Isolatie
volledig geisoleerd
Installatie
verwarming: vloerverwarming gedeeltelijk
verwarming: warmtepomp
warmwater: aardwarmte
cv combiketel: nee
Dak
type: zadeldak
materiaal: pannen
Garage
soort: geen garage

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK