Weegschaal 4, Elst

Verhuurd
€ 1.050 p.mnd.

Inhoud370 m3

Oppervlakte143 m2

Bouwjaar2019

Zeer leuke huurwoning in de nieuwbouwwijk Vierslag-Zuid! De tussenwoning is extra breed uitgevoerd en beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en badkamer op de verdieping en een riante zolderverdieping. 

Indeling woning: 
Binnenkomst in de ontvangsthal met meterkast en deels betegeld toilet met fonteintje. Vanuit de hal zijn de woonkamer en verdieping bereikbaar. Woonkamer met veel lichtinval en openslaande deuren richting de tuin op het Zuiden. De keuken staat in directe verbinding met de woonkamer. De keuken beschikt over inbouwapparatuur waaronder een koelkast, combi-oven/magnetron, 4-pits kookplaat en een afzuigkap. 

De verdieping beschikt over drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn van een ruim formaat van respectievelijk 19 m2, 15 m2 en 9 m2. Badkamer is geheel betegeld en voorziet in een tweede toilet, douche en een wastafel. De zolder is middels een vaste trap te bereiken en een volledig open ruimte met mogelijkheid voor een vierde slaapkamer of hobbyruimte. Tevens bevinden zich op de zolder de aansluitingen voor het witgoed. 

Tuin is voorzien van veel zonuren met de ligging op het Zuiden. Tuin is ingericht met een terras, pad naar de poortdeur (achterom) en een berging voor het stallen van fietsen. 

Beschikbaar per 01 oktober 2020.

Huurprijs:
€ 1.050,-- per maand, exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Overbetuwe voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Huurvoorwaarden:
Voor de huurwoning worden inkomenseisen gehanteerd. Vraag naar de voorwaarde. 
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Huurperiode:
Minimaal één jaar.

Status

verhuurd
Onderhoud
binnen-waardering: goed
buiten-waardering: goed
Voorzieningen
mechanische ventilatie
tv kabel
glasvezel kabel
zonnepanelen
Hoofdtuin
type: achtertuin
positie: zuid
achterom: ja
lengte: 932
breedte: 600
oppervlakte: 56
Tuin
kwaliteit: normaal
type: achtertuin
type: voortuin
Schuur / berging
soort: vrijstaand hout
aantal: 1

Objecttype & soort

tussenwoning, eengezinswoning
bestaande bouw
Isolatie
volledig geisoleerd
Installatie
verwarming: stadsverwarming
warmwater: stadsverwarming
cv combiketel: nee
Dak
type: zadeldak
materiaal: pannen
Garage
soort: geen garage

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK