Harrie Carisstraat 21, Nederweert

Verhuurd
€ 850 p.mnd.

Inhoud188 m3

Oppervlakte61 m2

Bouwjaar1999

Zeer leuk appartement op de eerste verdieping met balkon en eigen berging gelegen aan de Harrie Carisstraat 21 op loopafstand van het centrum van Nederweert.

Het appartement is onderdeel van een kleinschalig appartementen complex welke net voor de eeuwwisseling is gebouwd.

Binnenkomst aan de voorzijde van het gebouw alwaar de centrale hal is met video- en intercominstallatie, bellentableau en postvakken. De verdieping is te bereiken via een liftinstallatie of het trappenhuis.

In de entree van het appartement bevindt zich de meterkast en opbergkast met cv-ketel. Tevens geeft de hal toegang tot de badkamer, woonkamer en slaapkamers. De woonkamer is ruim van opzet en geeft toegang tot de halfopen keuken en het balkon. De keuken voorziet in diverse apparatuur. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en de witgoedaansluiting.

Beschikbaar in overleg.

Huurprijs:
€ 850,-- per maand, exclusief servicekosten (€ 70,-) het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Nederweert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen.

Huurperiode:
Maximaal 02 jaar met optie verlenging.

Status

verhuurd
Onderhoud
binnen-waardering: goed
buiten-waardering: goed
Voorzieningen
mechanische ventilatie
tv kabel
Hoofdtuin
achterom: nee
Tuin
type: geen tuin
Schuur / berging
soort: inpandig
aantal: 1

Objecttype & soort

bestaande bouw
Isolatie
volledig geisoleerd
Installatie
verwarming: cv ketel
warmwater: cv ketel
cv combiketel: nee
Garage
soort: geen garage

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK