Sint Jozefslaan, Weert

€ 675 p.mnd.

Inhoud190 m3

Oppervlakte68 m2

Bouwjaar1955

Keurig afgewerkt appartement gelegen op de 1 verdieping met openbaar parkeren voor de deur en het centrum en station op loopafstand.

Locatie:
Het appartement is gelegen op loopafstand van het stadscentrum van Weert en het NS-intercitystation. In de nabije omgeving bevinden een winkelcentrum en diverse sportaccomodaties. Snelweg A2 Eindhoven - Maastricht binnen 10 autominuten bereikbaar.

Indeling appartement:
Entree via trappen portaal; ontvangsthal met laminaatvloer. Meterkast. Ruime woonkamer met gashaard. Ruime slaapkamer. Badkamer uitgevoerd met ligbad met douche garnituur en wastafel, toiletruimte. Mooi afgewerkte keuken met keukenblok welke voorzien is van de navolgende apparatuur: 5 pits gaskookplaat met afzuigkap, spoelbak, oven, vaatwasser (ter overname) en koelkast.
De voormalige douche ruimte is nu omgebouwd tot wasruimte met opstelgelegenheid voor de wasmachine en droger. Tevens is hier de geiser geplaatst. Aan de achterzijde van het appartement is het balkon gelegen.

Algemeen:
In het souterrain is de ruime berging gelegen die apart is mee te huren. Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen en isolerende beglazing. Nagenoeg het geheel appartement is voorzien van rolluiken. Bouwjaar: ca. 1955. Woonoppervlakte: ca. 68 m2, servicekosten € 60,00 per maand.

Beschikbaar per 23 oktober 2020.

Huurprijs:
€ 675,-- per maand, exclusief kosten huur berging (€ 60,-), exclusief servicekosten ( € 60,-), exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Weert voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. 

Huurperiode:
Minimaal één jaar.

Bij interesse kunt u contact opnemen met ons kantoor via 0495-537599 of info@dwarsmakelaars.nl

Status

beschikbaar
Onderhoud
binnen-waardering: goed
buiten-waardering: goed
Voorzieningen
rolluiken
tv kabel
Hoofdtuin
achterom: nee
Tuin
type: geen tuin
Schuur / berging
soort: inpandig
aantal: 1

Objecttype & soort

bestaande bouw
Isolatie
dubbel glas
Installatie
verwarming: gaskachels
warmwater: geiser eigendom
cv combiketel: nee
Dak
type: plat dak
materiaal: bitumineuze dakbedekking
Garage
soort: geen garage

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK