Kraan 2, Nederweert

€ 795.000 k.k.

Inhoud1259 m3

Oppervlakte345 m2

Perceel1967 m2

Bouwjaar2005

NIET DE LASTEN, WEL DE LUSTEN.

Uw droomwoning, hoe ziet die er uit? Bij menigeen zal het ideale plaatje van een woonboerderij op het vizier staan. Toch zien we vaak dat bij de oude vooroorlogse woonboerderijen onderwerpen als onderhoud en gebrek aan comfort en duurzaamheid met regelmaat zorgen dat kandidaat kopers alsnog afhaken.

Wat als u nou een landelijk gelegen woonboerderij wilt betrekken – u weet wel, rieten dakje, terrazzo vloeren, paneeldeuren, AGA kooktoestel, vrije ligging, grote tuin – maar geen zin heeft in de nadelige kenmerken zoals tocht, vocht of veel onderhoud?
Kom dan eens kijken op de Kraan 2 te Nederweert. Deze schitterende jonge woonboerderij (bouwjaar 2005) beschikt over zo’n beetje alle gewenste karakterelementen van dat ideaalbeeld van een woonboerderij, maar is bovendien voorzien van alle hedendaagse gemakken op het gebied van comfort en duurzaamheid.

Met een ongekend oog voor detail en karakter is deze schitterende woning van buiten en van binnen afgewerkt. Bovendien beschikt deze woning over veel ruimte, mede dankzij de volledige onderkeldering van de hoofdbouw en het hoogwaardige bijgebouw.
En dit alles op korte afstand van de oprit naar de A2 in de richting van Eindhoven en Maastricht. Landelijk, maar toch centraal!

Status

beschikbaar
Onderhoud
binnen-waardering: uitstekend
buiten-waardering: uitstekend
Voorzieningen
tv kabel
glasvezel kabel
Hoofdtuin
type: tuin rondom
achterom: ja
Tuin
type: tuin rondom

Objecttype & soort

vrijstaande woning, landhuis
bestaande bouw
Isolatie
dakisolatie
muurisolatie
vloerisolatie
dubbel glas
Energielabel
energieklasse: a
einddatum: 2030-11-05
Installatie
verwarming: cv ketel
warmwater: cv ketel
cv ketel brandstof: gas
cv ketel bouwjaar: 2005
cv ketel type: nefit excellent ecomline
cv combiketel: ja
cv ketel eigendom: eigendom
Dak
type: samengesteld dak
materiaal: riet
materiaal: pannen
toelichting: schroefdak riet
Garage
soort: vrijstaand steen
aantal: 1
capaciteit: 2

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK