Julianastraat 6, STRAMPROY

€ 350.000 k.k.

Inhoud727m3

Oppervlakte217m2

Perceel906m2

Bouwjaar1959

Interessant woon-/winkelobject gelegen in de dorpskern van Stramproy, gelegen op uitstekende zichtlocatie aan doorgaande weg Weert < > Maaseik en nabij diverse winkelvoorzieningen!

Het winkelobject is uitgerust met diverse werkruimtes, een kelder, garage en een royale oprit t.b.v. aan- en afvoer van goederen. Het woonobject is deels op de begane grond en verdieping gelegen en beschikt op de begane grond over een entree, woonkamer en keuken en op de verdieping over 5 slaapkamers en een badkamer.

De winkelruimte is voorzien van een tegelvloer en natuursteen wandtegels en beschikt over een koelruimte. De werkruimte is tevens voorzien van een tegelvloer en wandtegels. Middels portaal toegang tot de overige ruimtes waaronder een technische ruimte waar de cv-combiketel met boiler is geplaatst.Voorts is middels een overkapping welke grenst aan de oprit van het object een tweede bedrijfsobject bereikbaar wat thans in gebruik is als werkplaats / productieruimte. Vanuit de oprit van het object en inpandig vanuit de productieruimte is de garage bereikbaar. Het object is voorzien van een vetvanger.

Aansluitend aan de garage is een tuinkamer gelegen voorzien van schouw met haardpartij. Vanuit de tuinkamer is een riante achtertuin bereikbaar welke voorzien is van een zwembad. De tuin biedt een optimale privacy.

Het woonobject beschikt over een entree aan de zijgevel van het object. De ontvangsthal is voorzien van een tegelvloer. Voorts is hier de meterkast gesitueerd. Vanuit de ontvangsthal toegang tot de woonkamer en keuken. De woonkamer meet ca. 40 m2. Op de eerste verdieping zijn 5 slaapkamers gelegen alsmede een geheel betegelde badkamer voorzien van dubbele wastafel, douche, ligbad en toilet.

Algemeen:
- Fragment bestemmingsplan ligt ter inzage op kantoor;
- Bouwjaar: ca. 1959;- Totaal perceel: ca. 906 m2.
- Het object is deels voorzien van dubbelglas;
- Er is een cv-systeem aanwezig voor het gehele pand (ca. 8/9 jaar oud). Warmwatervoorziening vindt plaats door middel van boilers;
- Het object is deels voorzien van rolluiken;
- Het object is voorzien van een alarminstallatie;
- Getoonde inventaris op de foto behoort niet tot het verkochte.

Status

beschikbaar
Onderhoud
binnen -waardering: redelijk tot goed
buiten -waardering: goed
Voorzieningen
rolluiken
alarminstallatie
zwembad
Hoofdtuin
type: achtertuin
achterom: nee
lengte: 3100
breedte: 1250
oppervlakte: 388
Tuin
tuintype: achtertuin
kwaliteit: verzorgd

Objecttype & soort

halfvrijstaande woning, eengezinswoning
bestaande bouw
Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Installatie
verwarming: c.v.-ketel
eigendom: eigendom
combiketel: ja
warmwater: gasboiler eigendom
Garage
soort: aangebouwd steen
capaciteit: 2

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK