Molenpad *, OSPEL

€ 389.000 v.o.n.

Inhoud528m3

Oppervlakte140m2

Perceel835m2

Bouwjaar2001-

Levensloopbestendig wonen in Ospel!

Bouwkavel MET bouwplan te koop.

Deze bouwkavel is heerlijk rustig gelegen aan de rand van het buitengebied van Ospel maar evengoed op loopafstand van de dorpskern. De bouwkavel heeft een oppervlakte van ca. 833 m² en er ligt een compleet bouwplan klaar voor een fraaie bungalow!

Bouwplan:
Er is een bouwplan ontwikkeld voor een levensloopbestendige bungalow van ca. 140 m² met een inhoud van ca. 528 m³. Deze bungalow is voorzien van 2 slaapkamers, een inpandig te bereiken garage, kunststof kozijnen met HR++ glas, elektrische luchtwarmtepomp en vloerverwarming in de gehele woning.

Via de ontvangsthal met meterkast is er toegang naar de keuken, slaapkamer en werkkamer. Kleine werkkamer (ca. 8 m²) met raam. Slaapkamer met 2 ramen van ca. 4,1 m². Open keuken (excl. keukenopstand) met doorgang naar de woonkamer. Veel daglichttoetreding dankzij de raampartijen en dubbele opslaande deuren naar het terras.

Via de keuken bereikt u de berging met van hieruit toegang tot de garage (ca. 22,7 m²).

Vanuit de woonkamer doorgang naar het portaal. Hier bevindt zich de toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Toegang naar de badkamer en de 2e slaapkamer met 2 ramen. Badkamer uitgerust met inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.

Achtertuin:
Overkapt terras, wat vanuit de woonkamer te bereiken is. De tuin is gelegen op het westen.

Status

beschikbaar
Onderhoud
binnen -waardering: goed
buiten -waardering: goed
Tuin
tuintype: tuin rondom
Bijzonderheden
toegankelijk voor ouderen
toegankelijk voor minder validen

Objecttype & soort

vrijstaande woning, bungalow
bestaande bouw
Installatie
Garage
soort: inpandig
capaciteit: 1

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK