Herfsttooi 9, ARNHEM

€ 985 p.mnd.

Inhoud433m3

Oppervlakte105m2

Perceel121m2

Bouwjaar2017

Prachtige tussenwoning aan de 'nieuwe' Buurt Aan de Weide aan de zuidzijde van Schuytgraaf. Per 15 november beschikbaar. Minimale huurtermijn van 1 jaar.

Wonen in Arnhem:
Historie en innovatie, onderwijs en werkgelegenheid, uitstekende verbindingen per auto of trein, shoppen en uitgaan, musea of het park, sport en ontspanning. Arnhem heeft het helemaal. Enkele highlights? In het oude centrum van Arnhem, tussen 2009 en 2011 uitgeroepen tot de beste binnenstad van Nederland. Je kunt er urenlang winkelen en lekker uitgaan. Ook een bezoekje aan het nabijgelegen trendy modekwartier is zeer de moeite waard. De Rijnkade biedt een kleur aan restaurants en bistro's. De vele stadsparken van Arnhem vormen groene oases in de stad. 

De Signatuur maakt deel uit van de nieuwe Buurt Aan de Weide aan de zuidzijde van Schuytgraaf. Een levendig dorp, met een heel eigen karakter, waar van alles te beleven valt voor jonge gezinnen. De Signatuur is een wijk die, doordat er volop gebruik wordt gemaakt van de aanwezige groene structuur, meteen al volwassen en aangekleed is. Door de tuinen van de woningen naar elkaar te richten, ontstaan er grote, groene plekken. Bovendien zijn de sportvelden nabij, evenals golfbaan Landgoed Welderen. Om nog maar niet te spreken over de vele voorzieningen die Schuytgraaf je te bieden heeft. 

Station Arnhem-Zuid ligt op slechts 1 km van je woning en jeit zo op de A50 en A325. Alle woningen worden aangesloten op stadsverwarming en krijgen geen c.v.-ketel. Binnen de wijk geldt een 30 km zone waardoor er rust heerst in de tuin.

Over de woning: 
- woning is voorzien van een berging;
- drie slaapkamers;
- zeer goede isolatie, vloerverwarming begane grond;
- luxe keuken;
- luxe sanitaire voorzieningen;
- stadsverwarming. 

De woningen worden verwacht omstreeks oktober woonklaar te zijn.

Vraag nu een informatiepakket aan!

Status

beschikbaar
Onderhoud
binnen -waardering: goed
buiten -waardering: goed
Voorzieningen
mechanische ventilatie
tv kabel
Tuin
tuintype: achtertuin
tuintype: voortuin
Schuur / berging
soort: vrijstaand hout
totaalaantal: 1

Objecttype & soort

tussenwoning, eengezinswoning
nieuwbouw
Isolatie
volledig geïsoleerd
Installatie
warmwater: centrale voorziening
Dak
type: zadeldak
materiaal: pannen
Garage
soort: geen garage
Er is geen kaart beschikbaar

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK