Winterkleed 12, Arnhem

Verhuurd onder voorbehoud
€ 1.050 p.mnd.

Inhoud435 m3

Oppervlakte124 m2

Perceel131 m2

Bouwjaar2017

Prachtige tussenwoning gelegen in 'Buurt aan de Weide' in Schuytgraaf.  

Negen redenen om te kiezen voor een huurwoning aan Erf aan de Weide: 
1. GUNSTIGE LIGGING IN DE WIJK: Alle voorzieningen om de hoek.
2. SFEERVOL GELEGEN: Omringd door groen.
4. MAKKELIJK BEREIKBAAR: Je zit zo op de A15 of de N325.
5. DUURZAME MATERIALEN: Met zorg geselecteerd.
6. RUIM OPGEZET: Met veel leefruimte, binnen en buiten.
7. ENERGIE ZUINIG
8. ONDERHOUDSARM: kunststof kozijnen in houtlook
9. VEEL INDELINGSVARIANTEN.

Over de woning algemeen:
Woonoppervlak vanaf 124 m2. Perceeloppervlakte vanaf 137 m2. Inhoud vanaf 435 m3. Diepte tuin vanaf 11,3 m. De tuin is gelegen op het Oosten.
De keuken is voorzien van een vaatwasser, oven, afzuigkap, geïntegreerde koelkast, luxe mengkraan en een 4-pits keramische kookplaat. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Drie slaapkamers op de verdieping en een ruime zolderverdieping.

Beschikbaar per 01 december 2020.

Huurprijs:
€ 1.050,-- per maand, exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Arnhem voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen.

Huurperiode:
Minimaal 1 jaar.

Locatie:
Grazende koeien en oude knotwilgen. Een sfeervolle brink en dorpse straatjes waar geen huis hetzelfde is: dat is Buurt aan de Weide. Een verrassend ander stukje Schuytgraaf. De ligging in de wijk is al geweldig, vlakbij tal van voorzieningen en uitvalswegen. Maar het zijn vooral de openbare ruimte, het vele groen, de dorpse straatjes en de gevarieerde architectuur die het buurtje bijzonder maken.

Voorzieningen in de omgeving:
Buitenplaats
Een leuke plek waar regelmatig iets te doen is. Kunstenaars zijn actief in Atelier 23. Er is een kinderboerderij en je kunt er een kinderfeestje houden. Ook is er een moestuin waar je groente en fruit kan kopen.

Omnibus en omgeving
Een multifunctioneel centrum. Overdag gaan kinderen hier naar school daarna kan je er bijvoorbeeld dansen. Er zijn drie basisscholen in gehuisvest. Ook is er een peuterspeelzaal en een buiten schoolse opvang. Er is een heel moderne sporthal voor allerlei sporten. Daarnaast is een gemeentelijk infocentrum en is er een medisch centrum. Heel multifunctioneel dus.

Internationale school
Deze school bestaat uit zowel een basisschool als een middelbare school. Op de school wordt in het Engels les gegeven aan de kinderen.

Station Arnhem Zuid
Het station Arnhem Zuid ligt op 15 minuten loopafstand. Met de trein ben je zo in Arnhem Centrum, Zutphen, Zwolle, Nijmegen of Rozendaal.

Status

verhuurd onder voorbehoud
Onderhoud
binnen-waardering: goed
buiten-waardering: goed
Voorzieningen
mechanische ventilatie
tv kabel
dakraam
glasvezel kabel
Hoofdtuin
achterom: nee
Tuin
kwaliteit: aan te leggen
type: achtertuin
type: voortuin
Schuur / berging
soort: vrijstaand hout
aantal: 1

Objecttype & soort

tussenwoning, eengezinswoning
nieuwbouw
Isolatie
volledig geisoleerd
Installatie
verwarming: stadsverwarming
warmwater: centrale voorziening
cv combiketel: nee
Dak
type: zadeldak
materiaal: pannen
Garage
soort: geen garage

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK