Startebos - Meijel, Meijel

Verkocht
€ 249.000 t/m € 385.000

Inhoud471 - 605 m3

Oppervlakte124 - 144 m2

Perceel227 - 915 m2

Startebos | Wonen in Meijel

Om een goed beeld te krijgen over de beschikbare woningen verwijzen wij u naar de website van Funda. Via de volgende link komt u bij de juiste pagina terecht:
https://www.funda.nl/nieuwbouw/meijel/project-49233055-startebos-meijel/

Ervaar wat ruimte en groen om je heen met je doet.

Niets zo belangrijk voor je woongenot als ruimte om je heen. Binnen, in de privacy van je eigen tuin. Maar hier in Startebos betekent ruim wonen nog zoveel meer. In een buurt met volop groen, omringd door velden, bossen en de woeste natuur van de Peel. Zo ver het oog kan kijken en je voeten kunnen wandelen. 

Kies jouw ideale woningtype of creëer je eigen droomhuis
Zie je het huis van je dromen al helemaal voor je? Of je nu kiest voor een van de types, of zelf je woning laat bouwen. In Startebos staat niets je in de weg om je woonwensen werkelijkheid te laten worden. 
Kopers van de woningen en kavels komen uit de wijde omgeving. En geef ze eens ongelijk! Als je kunt kiezen voor zoveel plek om je heen, natuur en voorzieningen in de buurt en ook nog eens een uitstekende bereikbaarheid. Dan geef je jezelf toch de ruimte? 

Diverse bouwkavels
De kavels, variërend van 494 tot 753 m², liggen aan de buitenrand in het meest westelijke deel van het plan.

Er liggen drie bouwkavels met hun achtertuin uitkijkend op de bosrand. Dit creëert een prachtig en rustgevend uitzicht. De vier net wat kleinere, bouwkavels liggen met de tuin op het westen. Hier geniet u optimaal van de ondergaande zon. Het meest zuidelijke kavel beschikt over een tuin op het zuiden.

Het oude bosgebied waar u uw woning kunt realiseren is bepalend voor de sfeer en uitstraling van Startebos. Op verschillende plekken komt u elementen tegen welke refereren naar de oorsprong.
Startebos is een nieuwe, landelijke woonomgeving aan de noordkant van Meijel, op de grens tussen Limburg en Brabant.

Met verschillende types koopwoningen en vrij te bebouwen kavels. Hier aan de rand van de Peel gaat de groene omgeving bijna naadloos over in het dorp. Van de uitlopers van het Startebos en het Simonshoekse Bos, tot de bomen en plantsoenen in de buurt. Wonen in harmonie. Met de natuur, en met jezelf.

Wilt u alvast meer algemene informatie ontvangen? Dat kan! Neem contact op met ons kantoor en vraag het inschrijfformulier aan of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze medewerkers. 

Status

verkocht

Objecttype & soort

nieuwbouw

Omgeving

Startebos | Wonen in MeijelErvaar wat ruimte en groen om je heen met je doet.Niets zo belangrijk voor je woongenot als ruimte om je heen. Binnen, in de privacy van je eigen tuin. Maar hier in Startebos betekent ruim wonen nog zoveel meer. In een buurt met volop groen, omringd door velden, bossen en de woeste natuur van de Peel. Zo ver het oog kan kijken en je voeten kunnen wandelen. Kies jouw ideale woningtype of creëer je eigen droomhuisZie je het huis van je dromen al helemaal voor je? Of je nu kiest voor een van de vier types, of zelf je woning laat bouwen. In Startebos staat niets je in de weg om je woonwensen werkelijkheid te laten worden. Kopers van de woningen en kavels komen uit de wijde omgeving. En geef ze eens ongelijk! Als je kunt kiezen voor zoveel plek om je heen, natuur en voorzieningen in de buurt en ook nog eens een uitstekende bereikbaarheid. Dan geef je jezelf toch de ruimte? Startebos is een nieuwe, landelijke woonomgeving aan de noordkant van Meijel, op de grens tussen Limburg en Brabant.Met verschillende types koopwoningen en vrij te bebouwen kavels. Hier aan de rand van de Peel gaat de groene omgeving bijna naadloos over in het dorp. Van de uitlopers van het Startebos en het Simonshoekse Bos, tot de bomen en plantsoenen in de buurt. Wonen in harmonie. Met de natuur, en met jezelf.Types woningenOp Startebos komen vier verschillende soorten woningen te staan. Namelijk de Type Eik, de type Berk, de type Wilg en de type Larix. Meer informatie over de bouwtypes? Klik door op de verschillende types. Wilt u alvast meer algemene informatie ontvangen? Dat kan! Neem contact op met ons kantoor en vraag het inschrijfformulier aan of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze medewerkers.

Website

startebos-meijel.nl/

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK