De Heerlijckheid - Fase 2, Nederweert

Verkocht
€ 332.500 t/m € 415.000

Inhoud495 - 620 m3

Oppervlakte125 - 160 m2

Perceel240 - 310 m2

De Heerlijckheid Fase 2 is een vervolg op het succesvol verkochte nieuwbouwplan De Heerlijckheid Fase 1. Ook deze nieuwe fase beschikt over duurzame woningen grenzend aan Kanaalpark 'De Heerlijckheid' in Nederweert. Het betreffen zeven levensloopbestendige woningen (twee-onder-een-kap en geschakeld) en twee vrijstaand geschakelde woningen. Hier wordt het heerlijck wonen, aan het water, dichtbij de natuur én met alle dagelijkse voorzieningen om de hoek! De woningen zijn tevens echte blikvangers met als het ware twee 'voorkanten' waarbij de woningen worden gekenmerkt door de bijzondere eigentijdse architectuur. 

Aan de Oostzijde van Nederweert worden aan de rand van de nieuwe woonwijk Merenveld in totaal negen woningen (waaronder zeven levensloopbestendige woningen) met een eigentijdse, duurzame architectuur gerealiseerd. Deze woningen vormen de overgang tussen de wijk Merenveld en het prachtig ingerichte kanaalpark. Hier komen vrijheid en geborgenheid, water en groen en binnen en buiten samen. 

Over Nederweert
De negen parkwoningen liggen aan de rustige woonstraat Alexiastraat. Binnen enkele (fiets)minuten is het centrum van Nederweert te bereiken met al haar voorzieningen zoals supermarkten, speciaalzaken, café's en restaurants. Overige voorzieningen zoals scholen en sportvoorzieningen liggen tevens op enkele minuten afstand. Nederweert sluit uitstekend aan op de richtingen A2 Eindhoven - Maastricht, N275 richting Venlo en de N266 richting Someren/Helmond.

De parkwoningen zijn onderverdeeld in vijf typen:
- twee vrijstaand geschakelde woningen type A / type A gespiegeld;
- drie levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen type D;
- drie levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen type E;
- één levensloopbestendige geschakelde woning type E. 

Aan de voorzijde, Alexiastraat, parkeer je eenvoudig je auto op eigen terrein om vervolgens thuis te komen in een huis dat helemaal aansluit op jouw wensen.

De achtertuinen van de woningen zijn georiënteerd op het Westen en grenzen direct aan het recent ingerichte kanaalpark. Vanuit de achtertuin kijk je uit over het kanaalpark. Om privacy te waarborgen liggen de tuinen hoger dan het park. Er wordt namelijk een schanskorf, gevuld met breukstenen, gemaakt om het hoogteverschil op te vangen. Zo geniet je van voldoende privacy, maar voel je toch ook verbinding met het park, het verlengde van je achtertuin.

Er zijn twee verschillende typen woningen beschikbaar: 
- Vrijstaand geschakelde woning (type A);
- Levensloopbestendige woning (type D & E).

Klik op een van de bouwtypes of download de brochure om meer te weten te komen over de betreffende woning.

Status

verkocht

Objecttype & soort

nieuwbouw

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK