De Heerlijckheid - type C, NEDERWEERT

€ 355.000 v.o.n.

Inhoud579m3

Oppervlakte155m2

Perceel-m2

Bouwjaar2019

De Heerlijckheid is een prachtig nieuwbouwplan met veertien duurzame woningen grenzend aan Kanaalpark 'De Heerlijckheid' in Nederweert. Hier wordt het heerlijck wonen, aan het water, dichtbij de natuur én met alle dagelijkse voorzieningen om de hoek! De woningen zijn tevens echte blikvangers met als het ware twee 'voorkanten' waarbij de woningen worden gekenmerkt door de bijzondere eigentijdse architectuur.

Aan de Oostzijde van Nederweert worden aan de rand van de nieuwe woonwijk Merenveld veertien woningen met een eigentijdse, duurzame architectuur gerealiseerd. Deze woningen vormen de overgang tussen de wijk Merenveld en het prachtig ingerichte kanaalpark. Hier komen vrijheid en geborgenheid, water en groen en binnen en buiten samen.

Tussen de vrijstaand geschakelde woningen worden tien twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd verdeeld over type B (linker woning) en type C (rechter woning).

Over de woning:
Vanuit de oprit heb je toegang tot de woning en de inpandige bergruimte. Via de hal kom je in de woonkamer en keuken. De plattegrond van de begane grond is ruim opgezet met een riante woonkamer aan de voorzijde. Vanuit
de ruime leefkeuken kun je genieten van het uitzicht over het kanaalpark. Dankzij de vele raampartijen rondom ervaar je lekker veel licht en ruimte. Het is mogelijk om de berging op de begane grond te vergroten en hiermee een doorgang te creëren naar de tuin.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, waaronder een ruime master bedroom. Via de hal bereik je een compleet afgewerkte badkamer en separaat toilet voorzien van Villeroy & Boch sanitair.

Via de vaste trap bereik je de functionele tweede verdieping die ruimte biedt aan een vierde slaapkamer en de technische ruimte. In de technische ruimte vind je de installaties bestaande uit een warmtepomp, een wtw-installatie en de omvormer voor de pv-panelen. Daarnaast zijn er in de technische ruimte aansluitpunten voor de wasmachine en wasdroger. Vanuit de slaapkamer op de tweede verdieping heb je een prachtig uitzicht over het kanaalpark en het aangrenzende kanaal.

Kenmerken:
- Woonoppervlakte circa 155 m²
- Perceelsoppervlakte variërend van
- circa 205 tot circa 220 m²
- Standaard voorzien van vloerverwarming op alle verdiepingen
- Gasloos
- Vier slaapkamers
- Unieke ligging

Er zijn nog meerdere extra opties mogelijk! Laat je informeren en neem contact op met ons kantoor. 

* Kavel 2
Woonoppervlakte ca. 155 m²
Perceeloppervlakte ca. 220 m²
Verkoopprijs: € 360.000,- v.o.n.

* Kavel 6
Woonoppervlakte ca. 155 m²
Perceeloppervlakte ca. 205 m²
Verkoopprijs: € 355.000,- v.o.n.

* Kavel 8
Woonoppervlakte ca. 155 m²
Perceeloppervlakte ca. 205 m²
Verkoopprijs: € 355.000,- v.o.n.

* Kavel 10
Woonoppervlakte ca. 155 m²
Perceeloppervlakte ca. 205 m²
Verkoopprijs: € 355.000,- v.o.n.

* Kavel 12
Woonoppervlakte ca. 155 m²
Perceeloppervlakte ca. 205 m²
Verkoopprijs: € 355.000,- v.o.n.

Status

beschikbaar
Onderhoud
binnen -waardering: uitstekend
buiten -waardering: uitstekend
Hoofdtuin
type: achtertuin
achterom: nee
lengte: 900
breedte: 700
oppervlakte: 63
Tuin
tuintype: achtertuin
Schuur / berging
soort: inpandig
totaalaantal: 1

Objecttype & soort

2-onder-1-kapwoning, eengezinswoning
nieuwbouw
Installatie
Garage
soort: geen garage

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK