De Heerlijckheid, Nederweert

€ 325.000 t/m € 397.500

Inhoud495 - 620m3

Oppervlakte125 - 160m2

Perceel210 - 305m2

De Heerlijckheid is een prachtig nieuwbouwplan met duurzame woningen grenzend aan Kanaalpark 'De Heerlijckheid' in Nederweert. Het betreffen zeven levensloopbestendige woningen (twee-onder-een-kap en geschakeld), vier vrijstaand geschakelde woningen en twee twee-onder-een-kapwoningen. Hier wordt het heerlijck wonen, aan het water, dichtbij de natuur én met alle dagelijkse voorzieningen om de hoek! De woningen zijn tevens echte blikvangers met als het ware twee 'voorkanten' waarbij de woningen worden gekenmerkt door de bijzondere eigentijdse architectuur.

Aan de Oostzijde van Nederweert worden aan de rand van de nieuwe woonwijk Merenveld in totaal dertien woningen (waaronder zeven levensloopbestendige woningen) met een eigentijdse, duurzame architectuur gerealiseerd. Deze woningen vormen de overgang tussen de wijk Merenveld en het prachtig ingerichte kanaalpark. Hier komen vrijheid en geborgenheid, water en groen en binnen en buiten samen.

Over Nederweert
De dertien parkwoningen liggen aan de rustige woonstraat Alexiastraat. Binnen enkele (fiets)minuten is het centrum van Nederweert te bereiken met al haar voorzieningen zoals supermarkten, speciaalzaken, café's en restaurants. Overige voorzieningen zoals scholen en sportvoorzieningen liggen tevens op enkele minuten afstand. Nederweert sluit uitstekend aan op de richtingen A2 Eindhoven - Maastricht, N275 richting Venlo en de N266 richting Someren/Helmond.

De parkwoningen zijn onderverdeeld in vijf typen:
- vier vrijstaand geschakelde woningen type A / type A gespiegeld(VERKOCHT);
- één twee-onder-een-kapwoning type B (VERKOCHT);
- één twee-onder-een-kapwoning type C (VERKOCHT);
- drie levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen type D(VERKOCHT);
- drie levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen type E(VERKOCHT);
- één levensloopbestendige geschakelde woning type E(VERKOCHT).

Aan de voorzijde, Alexiastraat, parkeer je eenvoudig je auto op eigen terrein om vervolgens thuis te komen in een huis dat helemaal aansluit op jouw wensen.

De achtertuinen van de woningen zijn georiënteerd op het Westen en grenzen direct aan het recent ingerichte kanaalpark. Vanuit de achtertuin kijk je uit over het kanaalpark. Om privacy te waarborgen liggen de tuinen hoger dan het park. Er wordt namelijk een schanskorf, gevuld met breukstenen, gemaakt om het hoogteverschil op te vangen. Zo geniet je van voldoende privacy, maar voel je toch ook verbinding met het park, het verlengde van je achtertuin.

Er zijn drie verschillende soorten typen woningen beschikbaar:
- Vrijstaand geschakelde woning (type A);
- Levensloopbestendige woning (type D & E).

Status

beschikbaar

Objecttype & soort

nieuwbouw

Omgeving

Aan de Oostzijde van Nederweert worden aan de rand van de nieuwe woonwijk Merenveld dertien woningen met een eigentijdse, duurzame architectuur gerealiseerd. Deze woningen vormen de overgang tussen de wijk Merenveld en het prachtig ingerichte kanaalpark. Hier komen vrijheid en geborgenheid, water en groen en binnen en buiten samen. Over NederweertDe dertien parkwoningen liggen aan de rustige woonstraat Alexiastraat. Binnen enkele (fiets)minuten is het centrum van Nederweert te bereiken met al haar voorzieningen zoals supermarkten, speciaalzaken, café's en restaurants. Overige voorzieningen zoals scholen en sportvoorzieningen liggen tevens op enkele minuten afstand. Nederweert sluit uitstekend aan op de richtingen A2 Eindhoven - Maastricht, N275 richting Venlo en de N266 richting Someren/Helmond.

Website

www.heerlijckwonen.nl/

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK