Salmespad - Hoebenakker, Nederweert

€ 74.820 t/m € 202.710

Heb jij de wens om je droomhuis te bouwen in Nederweert?

Dat kan! De gemeente treft voorbereidingen voor de uitbreiding van de woonwijk Hoebenakker langs het Salmespad.
Het plan Hoebenakker-Salmespad is een uitbreiding van de nieuwbouwwijk Hoebenakker aan de noordzijde van Nederweert-dorp. Het plan voorziet in ongeveer 32 woningen. 18 kavels zijn beschikbaar voor zelfbouwers. De overige woningen worden projectmatig ontwikkeld.

Het plan wordt de eerste aardgasvrije nieuwbouwwijk in Nederweert. Samen met de toekomstige bouwers en bewoners wordt er een duurzame wijk van gemaakt.

Schrijf u nu alvast in! Neem hiervoor contact met ons op! (0495)537599 / info@dwarsmakelaars.nl.

Status

beschikbaar

Objecttype & soort

nieuwbouw

Omgeving

Heb jij de wens om je droomhuis te bouwen in Nederweert? Dat kan! De gemeente treft voorbereidingen voor de uitbreiding van de woonwijk Hoebenakker langs het Salmespad.Het plan Hoebenakker-Salmespad is een uitbreiding van de nieuwbouwwijk Hoebenakker aan de noordzijde van Nederweert-dorp. Het plan voorziet in ongeveer 32 woningen. Circa 20 kavels zijn beschikbaar voor zelfbouwers. De overige woningen worden projectmatig ontwikkeld.Het plan wordt de eerste aardgasvrije nieuwbouwwijk in Nederweert. Samen met de toekomstige bouwers en bewoners wordt er een duurzame wijk van gemaakt. Donderdag 28 maart organiseert de gemeente Nederweert een informatieavond over het nieuwe uitbreidingsplan Hoebenakker-Salmespad in Nederweert. De bijeenkomst in Zaal Centraal Kerkstraat 59 te Nederweert, duurt van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur. De avond is bedoeld voor mensen die interesse hebben in een bouwkavel of woning of op een andere manier belangstelling hebben voor het plan.Schrijf u nu alvast in! Neem hiervoor contact met ons op! (0495)537599 / info@dwarsmakelaars.nl.

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK