Langs de Veestraat Obbicht, Obbicht

€ 377.000 t/m € 383.000

Inhoud538 - 538m3

Oppervlakte155 - 155m2

Perceel550 - 695m2

In het landelijk gelegen Obbicht worden drie royale vrijstaande nieuwbouwwoningen gerealiseerd. De woningen hebben door het specifieke ontwerp en de toegepast materialen een moderne hoogwaardige uitstraling.

Wonen in Obbicht.
Wonen in Obbicht is wonen in het groene gebied op het 'eiland' tussen de Grensmaas en het Julianakanaal. Het dorp, dat deel uitmaakt van de gemeente Sittard-Geleen, kent een rijke geschiedenis. Het dorp kenmerkt zich o.a. door een rijk verenigingsleven. De vrijstaande woningen zijn gelegen aan een verkeersluwe weg in de bebouwde kom. Direct langs de woningen is een parkje met speelvoorzieningen gerealiseerd. Obbicht kent een aantal winkels waaronder een bakker. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het buurdorp Born waar een supermarkt is gelegen. De autosnelweg A2 is binnen enkele minuten bereikbaar.

De woningen
Bij het ontwerp van de woningen is gestreefd naar een zo efficiƫnt mogelijke indeling, waarbij optimaal woongenot voorop staat. Doordat er gebruik wordt gemaakt van eerste klas materialen, zorgen deze materialen voor een kwalitatief hoogwaardige uitstraling.

Kenmerken:
- hoogwaardige afwerking d.m.v. duurzame materialen;
- aanwezigheid van zonnepanelen;
- vloerverwarming op de begane grond en badkamer;
- begane grond met veel ruimte door de open verbinding tussen keuken en woonkamer;
- inpandige garage met spouwmuur en isolatie;
- vaste trap naar de zolderverdieping;
- energiezuinig;
- drie royale slaapkamers;
- optie voor een dakkapel.

Ben jij benieuwd geworden naar wat deze woningen nog meer te bieden hebben? Download nu de brochure of laat u informeren door een van onze medewerkers!

Status

beschikbaar

Objecttype & soort

nieuwbouw

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK