Langs de Veestraat, Obbicht

Verkocht
€ 295.000 t/m € 302.750

Inhoud444 - 449 m3

Oppervlakte117 - 120 m2

Perceel375 - 633 m2

4 prachtige levensloopbestendige woningen!
In het landelijk gelegen Obbicht worden vier levensloopbestendige woningen gerealiseerd. De woningen hebben door het specifieke ontwerp en de toegepast materialen een moderne hoogwaardige uitstraling.

Wonen in Obbicht. 
Wonen in Obbicht is wonen in het groene gebied op het 'eiland' tussen de Grensmaas en het Julianakanaal. Het dorp, dat deel uitmaakt van de gemeente Sittard-Geleen, kent een rijke geschiedenis. Het dorp kenmerkt zich o.a. door een rijk verenigingsleven. De woningen zijn gelegen aan een verkeersluwe weg in de bebouwde kom. Direct langs de woningen is een parkje met speelvoorzieningen gerealiseerd. Obbicht kent een aantal winkels waaronder een bakker. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het buurdorp Born waar een supermarkt is gelegen. De autosnelweg A2 is binnen enkele minuten bereikbaar.

Indeling van de woningen:
Hal aan de voorzijde van de woning. Vanuit de hal zijn de woonkamer/keuken, de deels betegelde (tot 1,20m) toiletruimte met fonteintje en de eerste verdieping bereikbaar. De woonkamer en de keuken staan in open verbinding met elkaar, waardoor deze een grote ruimte op de begane grond vormen. Vanuit de keuken is via het portaal de berging bereikbaar. 

Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van wand- en vloertegels en van een douche-, toilet en wastafelcombinatie. 

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich de tweede slaapkamer, een hobbyruimte en de technische ruimte. Optioneel is hier een tweede doucheruimte te realiseren. 

De woning is voorzien van een carport. 

Kavel 1: € 296.750,- v.o.n. 
Kavel 2: € 295.000,- v.o.n. 
Kavel 3: € 295.000,- v.o.n. 
Kavel 4: € 302.750,- v.o.n. 

Ben jij benieuwd geworden naar wat deze woningen nog meer te bieden hebben? Neem dan contact op met ons kantoor. (0495)537599 / info@dwarsmakelaars.nl.

Status

verkocht

Objecttype & soort

nieuwbouw

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK