CHV-hof 7, Veghel

Verhuurd
€ 1.100 p.mnd.

Inhoud315 m3

Oppervlakte114 m2

Perceel273 m2

Bouwjaar2017

Ruime hoekwoning met garage op heerlijke locatie.

Indeling:
Binnenkomst in de ontvangsthal met toegang tot het toilet, cv-kast, meterkast en woonkamer. Ruime woonkamer in L-vorm met opslaande deur naar de achtertuin. Woonkamer beschikt over een trapkast. Open luxe keukenopstelling met o.a. een vaatwasser, combi-oven/magnetron, spoelbak, afzuigkap en een 4-pits gaskookplaat. Garage bereikbaar via de tuin. 

Verdieping is te bereiken via de ontvangsthal. Overloop met toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Vaste trap naar de zolder met vrije indeling. 

Zonnepanelen aanwezig.

Over Dorsveld: 
Op het voormalige terrein van de CeHaVe wordt is het nieuw stedelijk woon- en werkgebied 'Dorsveld' gerealiseerd. Deze herontwikkeling versterkt het wonen in het centrumgebied van Veghel en ligt tegenover het nieuwe cultuurcluster van Veghel aan de Noordkade, met veel waardevol industrieel erfgoed. De jaren '30 woningen sluiten perfect aan bij de bestaande woningen en het industriële erfgoed. Kortom, een veelzijdige woonlocatie op loop- en fietsafstand van het centrum en het buitengebied. 

Beschikbaar per 01 juni 2020.

Huurprijs:
€ 1.100,-- per maand, exclusief het verbruik van gas, water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Meierijstad voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan middels een automatische bankoverschrijving.

Waarborgsom:
Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van een bedrag van twee maanden huur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden gerestitueerd.

Wijzigingen:
Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen.

Huurperiode:
Minimaal 1 jaar.

Status

verhuurd
Onderhoud
binnen-waardering: uitstekend
buiten-waardering: uitstekend
Voorzieningen
mechanische ventilatie
tv kabel
zonnecollectoren
glasvezel kabel
Hoofdtuin
achterom: nee
Tuin
type: achtertuin
type: voortuin

Objecttype & soort

hoekwoning, eengezinswoning
nieuwbouw
Isolatie
volledig geisoleerd
Installatie
verwarming: cv ketel
warmwater: cv ketel
cv ketel bouwjaar: 2017
cv ketel type: cv-ketel hr
cv combiketel: ja
cv ketel eigendom: eigendom
Dak
type: zadeldak
materiaal: pannen
Garage
soort: aangebouwd steen
voorzieningen: elektra
breedte: 300
lengte: 600
oppervlakte: 18
capaciteit: 1

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK