Laarveld Fase 2 - Knoopkruid - Keurboek, Weert

€ 433.500 t/m € 499.000

Inhoud690 - 735 m3

Oppervlakte172 - 178 m2

Perceel345 - 345 m2

13 Luxe woningen te Laarveld te Weert.

Als je het hebt over het beste van beide werelden, dan is het 'natuurlijk Laarveld': je hebt de ruimte om je heen, de stad in de buurt en alles wat je nodig hebt dichtbij. Supermarkten, scholen en verenigingen vind je op loop- of fietsafstand.

“Wat Laarveld typeert, is kwaliteit: kwaliteit van de leefomgeving, de zeer ruime opzet van de woningen en de wijk en de aanwezigheid van veel groen.”

Nu heb je de kans om met z’n tweeën of het hele gezin lekker te gaan leven in één van de 13 ruime woningen met berging en garage. Het huis en de directe omgeving... daar gaat iedereen blij van worden.

Koopsom vanaf € 433.500,- v.o.n.
Inhoud: vanaf 690 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie: vanaf 172 m2.

Schrijf je in voor een van de woningen via www.natuurlijk-laarveld.nl of vraag informatie op via ons kantoor!

Wonen in Laarveld:

Laarveld. Héérlijk wonen! In Laarveld wordt een mix van overwegend vrijstaande en half vrijstaande huizen gebouwd. Voor gezinnen en zij die wat rianter willen wonen is Laarveld de locatie!

Enerzijds woon je in een levendige woonwijk met alles wat je nodig hebt voor een goed leven, anderzijds bevind je je in een rijke groene omgeving.

De jongsten spelen buiten of zien hun vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt. Voor jezelf is het heerlijk thuiskomen na een dag werken en in het weekend geniet je van je nieuwe, fijne plek. Gooi de tuindeuren open en ontbijt, lunch en dineer op het terras in de tuin.

Status

beschikbaar

Objecttype & soort

nieuwbouw

Mijn interesse is gewekt!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK