Succesvol verhuurd! Aan CortoClinics

De oude kleuterschool op Budschop aan de Beatrixstraat krijgt een nieuwe bestemming. Binnenkort zal CortoClinics hier namelijk zijn deuren openen! Deze focuskliniek is volledig gespecialiseerd in de behandeling van heup- en knieartrose (slijtage). Door deze specialisatie heeft CortoClinics veel kennis expertise in huis.

In 2018 verwezenlijkte Dr. Nanne Kort zijn droom met de oprichting van zijn eigen orthopedisch centrum: CortoClinics te Schijndel en nu wordt er in Nederweert dankzij het grote succes dus een tweede vestiging gerealiseerd.

Een mens geen nummer
De mens staat bij CortoClinics voorop. Alles is gericht op een persoonlijke aanpak tijdens het proces, van het eerste contact tot eventueel een nieuwe heup of knie. Er wordt gekeken naar de wensen en verwachtingen van de klant en tijdens het gehele traject wordt de klant hier zorgvuldig in begeleidt. De behandelingen en onderzoeken die CortoClinics uitvoert vallen onder de basisverzekering, wat het dus ook voor iedereen toegankelijk maakt. “We zijn trots op ons werk. Wetenschap in dienst van levenskwaliteit; daar ligt onze passie” aldus Nanne de Kort.
De kleuterschool wordt binnenkort omgebouwd tot kliniek. Juist de hoogte van het gebouw en de grote ramen, maakten dit gebouw heel geschikt voor wat CortoClinics voor ogen had.

Dit voorjaar zal CortoClinics de deuren openen.
 
We wensen het team van CortoClinics veel succes!

Heb je ook een ondernemensdroom?
Ben je ook op zoek naar een pand om jouw ondernemersdromen te realiseren of uit te breiden? Wij helpen je bijvoorbeeld met het vinden van een pand, maar denken daarnaast in veel breder opzicht met jou en jouw onderneming mee. Neem gerust eens contact met ons op om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.
 
Tel. (0495)537599
Mail: info@dwarsmakelaars.nl.

Geplaatst op: 05-11-2020

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK