Elke maand geld overhouden? En hier (bijna) niets voor hoeven te doen..

Dat klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn, maar het kan zomaar op jou van toepassing zijn! Zonder het te weten betalen een heleboel mensen elke maand teveel aan hun hypotheeklasten.
Puur omdat ze niet weten dat dit misschien ook anders kan. Maar hoe weet je dan of dit voor jou opgaat? Wij helpen je!

Overleg met een hypotheekadviseur
Je kunt in overleg gaan met je hypotheekadviseur of het mogelijk is om je maandlasten te verlagen. Bijvoorbeeld door je hypotheek over te sluiten of het verlagen van de renteopslag*. Renteopslag betaal je om het risico af te dekken dat je de hypotheek niet kunt terugbetalen, bijvoorbeeld als je woning bij verkoop minder oplevert dan je geleend hebt. Is je woning of appartement in waarde gestegen, dan wordt het risico kleiner en kan de opslag in veel gevallen omlaag. Je hypotheekadviseur spreekt dit rustig met je door en geeft je uitleg over de mogelijkheden.

Laat je woning taxeren
Met een gevalideerd taxatierapport kun je aantonen dat jouw woning of appartement meer waard is geworden, nu de woningprijzen zo hoog zijn komt dit op dit moment vaak voor. Het opstellen van een gevalideerd taxatierapport is een van onze specialiteiten en wij helpen je hier graag mee. We hebben hiervoor inmiddels een aparte afdeling binnen ons kantoor en ik heb het voorrecht hier iedere week mee bezig te mogen zijn!
We zijn deskundig op het gebied van nieuwbouw én bestaande bouw. Doordat we ons focussen op taxeren, werken we efficiënt en kunnen we snel een deugdelijk resultaat leveren.

De kosten van een taxatierapport zijn eenmalig,
van lagere hypotheeklasten profiteer je iedere maand!


Het is snel verdiend, maar je moet er als hypotheeknemer wel zélf het initiatief voor nemen. Ik kijk graag met je mee naar de huidige marktwaarde van jouw woning of appartement. Neem contact met me op als je vragen hebt of een afspraak wil plannen, 06-46375825.

En denk er aan, het is altijd een goed moment om naar je hypotheeklasten te kijken!
Groetjes,
Sanne

TIP! Heb je dit zelf al bekeken en de positieve effecten al bevonden? Deel dit berichtje dan met je vrienden.. sharing is caring!

*niet van toepassing bij NHG-hypotheken.

Geplaatst op: 14-10-2020

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK