Prijzen woningmarkt stabiel

In de media gaan op dit moment allerhande nieuwsberichten rond en vaak met tegenstrijdige informatie. Zo is ook het geval met berichten over de huidige stand van zaken op de huizenmarkt. Wij krijgen als NVM makelaar dagelijks één of meerdere updates vanuit de NVM. Zij baseren hun berichten op real-time informatie, van waaruit ze concrete cijfers overnemen.

 
 

Coronasituatie op de huizenmarkt
Sinds we als land in aanraking zijn gekomen met het Coronavirus zijn de prijzen op de woningmarkt stabiel gebleven. Uit data van NVM blijkt dat de coronacrisis nog weinig negatieve gevolgen laat zien voor de woningmarkt. De prijs van de verkochte woningen is in de periode 16 maart – 15 april vergelijkbaar met die van een maand ervoor. Ook blijkt dat we nog steeds te maken hebben met een zeer krappe marktsituatie. Het is nu een goed moment om je huis te verkopen en gezien de zeer lage rentestand is het nu ook hét moment om je nieuwe huis te kopen.

Wil je een huis kopen, verkopen of heb je andere vragen. Wij staan als NVM Makelaar voor je klaar.
https://www.nvm.nl/nieuws/2020/prijzen-woningmarkt- blijven-stabiel/
 

Geplaatst op: 23-04-2020

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK