Dwars Makelaars EindhovenWij hebben alles in huis voor een uitstekende aan- en verkoop van je woning!

Sinds begin december heeft Dwars Makelaars Eindhoven haar deuren geopend. De dagelijkse gang van zaken neemt Eugène Konings voor zijn rekening. Samen met Maarten van Laer is hij het gezicht van het kantoor in Eindhoven.

Het werkgebied van Dwars Makelaars breidt al jaren uit van de regio Midden-Limburg richting Zuidoost-Brabant. Naast dat met de opening van de vestiging in Eindhoven een langgekoesterde droom werkelijkheid werd, was het ook het juiste moment om deze stap te zetten.

Hoewel Dwars Makelaars nieuw is in Eindhoven, bestaat het makelaarskantoor al sinds 1997. Dat zorgt ervoor dat wij weten hoe de hazen lopen in de vastgoedmarkt. Onze makelaars zijn thuis in de regio, kennen de spelregels én de valkuilen. Voor ons is persoonlijke aandacht een vanzelfsprekendheid, geen aangeleerd trucje. We zijn jouw gids op de woningmarkt!

Nieuw en toch vertrouwd
Voor klanten en woningzoekenden levert het veel voordelen op. Het woningaanbod wordt vergroot, net als het aantal potentiële kandidaten voor de verkoop van de woning. Voor mensen die flexibel zijn in de keuze voor hun woonplaats, is het zeer gunstig dat op deze manier de provinciale grens vervaagt. Zeker als zij de keuze misschien meer baseren op wáár ze hun droomwoning vinden, dan vasthouden aan een specifieke woonplaats.

Over Dwars Makelaars
  • We zijn deskundig, pro-actief, persoonlijk en enthousiast;
  • Transparant en bereikbaar, korte lijnen;
  • In 1997 opgericht;
  • Team van vier makelaars (beëdigde NVM-registermakelaars / -taxateurs) en één kandidaat makelaar met een brede marktkennis;
  • We zijn aangesloten de NVM;
  • We zorgen ervoor dat je woning hoog scoort op Funda, sociale media en op onze website: dwarsmakelaars.nl.
Mogen wij eens langskomen voor een waardebepaling?
Een waardebepaling is bij ons geheel vrijblijvend en kost je alleen maar een uur van je tijd (en natuurlijk een kopje koffie). Bel om een afspraak hiervoor te maken met onze secretaresses Bianca en Jolanda, ook als je andere vragen hebt of een bezichtiging wilt inplannen. En hopelijk zien we elkaar dan snel. Ohja, en wij nemen natuurlijk iets lekkers mee voor bij de koffie!
Onze contact gegevens vind je hier.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK