Weert

Dwars Makelaars
Een hecht team van makelaars en ondersteunende medewerkers voor wie persoonlijke aandacht geen aangeleerd kunstje maar een vanzelfsprekendheid is. Professionals die jouw droom begrijpen en weten wat er moet gebeuren op zo‘n belangrijk moment in je leven.

Maak kennis met ons team:
Maarten van Laer
Directeur| Makelaar | RM RT

Maarten is Register Makelaar/Taxateur en sinds 2003 bij ons kantoor werkzaam. Sinds 2019 is hij als aandeelhouder toegtreden binnen Dwars Makelaars.

"Bij het verkopen van een woning is transparantie cruciaal. Daarom benoemen we niet alleen de kernkwaliteiten van een woning, maar ook de aandachtspunten. En belangrijker: hoe je die in kansen kunt omzetten."

E-mail: maarten@dwarsmakelaars.nl
Sanne Rietjens
Makelaar | RM RT

Sanne is Register Makelaar/Taxateur en sinds 2002 bij ons kantoor werkzaam.

"De weg die we met onze klanten bewandelen is nooit hetzelfde om de eenvoudige reden dat elke klant anders is. Er is geen standaard aanpak, het is maatwerk. Elke keer opnieuw."

E-mail: sanne@dwarsmakelaars.nl
René Dwars
MRE | NVM-Makelaar | RMT | RT

René is beëdigd NVM makelaar en de enige Qualis-makelaar in de regio. Alleen de makelaars die een leidende positie hebben in het exclusieve en duurdere segment krijgen het prestigieuze Qualis-label. Ook heeft René Dwars met succes de opleiding Executive Master of Real Estate afgerond. De MRE is een vooraanstaande opleiding in Nederland op het gebied van vastgoedmanagement op academisch niveau. Sinds 1990 zit René in het vak en dus kent hij de onroerendgoedmarkt als geen ander.

"Het kopen en verkopen van een woning brengt een heleboel teweeg. Wij begrijpen dat en nemen zorgen uit handen. 'Volg jij je hart, doen wij de rest'!"

E-mail: rene@dwarsmakelaars.nl

Luuk Knapen
Makelaar | RM RT

Luuk is Register Makelaar/Taxateur en sinds 2007 bij ons kantoor werkzaam.

"Weten wat je van elkaar kunt en mag verwachten. Blindelings op elkaar kunnen vertrouwen en loyaal zijn naar elkaar. Dit is het fundament onder de teamprestatie die wij elke dag neerzetten voor onze opdrachtgevers."

E-mail: luuk@dwarsmakelaars.nl
Yaël Tuasuun
Makelaar | ARMT i.o.

Yael is Makelaar ARMT en in opleiding en sinds 2014 bij ons kantoor werkzaam.


"Door de veelzijdigheid en kundigheid in ons team kunnen we steeds die dienst bieden waar de situatie om vraagt. Een oplossing die op jouw lijf geschreven is."

E-mail: yael@dwarsmakelaars.nl


Bianca Horyon
Secretaresse

Bianca is de spil binnen onze organisatie en sinds 2007 bij ons kantoor werkzaam.

"Wij adviseren en begeleiden onze opdrachtgevers niet alleen op basis van kennis. Ook het gevoel speelt een belangrijke rol. Makelen is en blijft emotie!"

E-mail: info@dwarsmakelaars.nl


Jolanda Buijs
Secretaresse

Jolanda is het gezicht van Dwars Makelaars en sinds 2017 bij ons kantoor werkzaam.

"De mens staat bij ons voorop! Iedere klant is uniek en wij vinden persoonlijke aandacht heel belangrijk!"

E-mail: info@dwarsmakelaars.nl
Petra Drieskens
Visuele communicatie

Petra is sinds 2017 bij ons kantoor werkzaam.

"Beelden zeggen meer dan woorden wordt wel eens gezegd, maar in een tijd waarin online media zo'n prominente rol inneemt, gaat dit meer dan ooit op. Wij zorgen dat uw woning zo optimaal mogelijk wordt gepresenteerd!"

E-mail: petra@dwarsmakelaars.nl
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK