Master of Real Estate

Het belangrijkste doel van de studie is het optimaliseren van de ontwikkeling van het vastgoedbezit en het uitstippelen van een beleid daartoe. Bij de werkzaamheden op tactisch niveau past uiteraard de adviesfunctie ten behoeve van de bedrijfsstrategie, om het rendement en de marktpositie te verbeteren en de risico‘s te verminderen. Dit betekent dat er bij de manager van vastgoedprocessen aandacht dient te zijn voor de denkwereld op het strategisch niveau, dat uitgebreid aan de orde komt tijdens de opleiding.

Omdat het beleid uiteindelijk op objectniveau gerealiseerd wordt, dient kennis aanwezig te zijn over de wereld van het property- en service management, met name over de karakteristieken van vastgoed in de lokale markt. Vandaar dat ook dit element wordt behandeld.

RICS
De opleiding Executive Master of Real Estate (MRE) is gecentreerd rond het tactische gebied van het managen van vastgoedprocessen.

In mei 2007 is de opleiding MRE gevisiteerd door een commissie van de RICS (Royal Institute of Chartered Surveyors). Na een grondige administratieve doorlichting en gesprekken met programmaleiding, docenten, deelnemers en alumni is de opleiding MRE met terugwerkende kracht sinds 2005 RICS geaccrediteerd. Dat wil zeggen dat de opleiding voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaarden van de RICS. Daarmee behoort de opleiding tot een selecte groep van internationaal erkende vastgoedopleidingen.

Het met goed gevolg doorlopen van de volledige opleiding Master of Real Estate wordt gehonoreerd met de MRE-titel (Master of Real Estate), toegekend door de Technische Universiteit Eindhoven.
( brochure MRE, TiasNimbas Business School)
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK