Qualis / NVM makelaar

Makelaardij in het hogere prijssegment is een geheel eigen expertise. Bemiddeling, taxatie en financiering van exclusieve woningen vereist naast de nodige marktkennis een hoge mate van affiniteit met exclusief onroerend goed. Dwars Makelaars is uw partner in hoogwaardig woongenot.De Qualis-makelaar van Weert en omgeving
Als enige makelaarskantoor in de regio is Dwars Makelaars lid van Qualis, het netwerk van kwaliteitsmakelaars. Het Qualis-label wordt slechts aan een zeer beperkt aantal NVM-makelaars in Nederland toegekend, op basis van hun leidende positie in het exclusieve segment. Kijk voor meer informatie op www.qualis.nl.

Uw woning in goed gezelschap
Als Qualis-lid presenteren wij uw woning bij vermogende woningzoekenden door heel Nederland. Hiertoe staan eigen media als het Qualis Magazine en de Qualis-website tot onze beschikking. Uw woning krijgt de aandacht die ze verdient en u bereikt direct het hart van de doelgroep.

Aankoopbemiddeling op maat
Dwars Makelaars kan u perfect adviseren over de aankoop van een kwaliteitswoning in de regio. Wanneer u niet bekend bent in Midden-Limburg, nemen we alle tijd om u in te leiden in de regio Weert en de omringende gemeentes. Daarnaast inspecteren wij samen met u de woningen met potentie, we verzorgen alle administratieve en juridische handelingen en uiteraard helpen we u de beste deal te sluiten.

Wil u meer weten over exclusief wonen in Weert? Bel: 0495 537599 of mail naar info@dwarsmakelaars.nl. We maken direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

NVM


De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Ze bestaat sinds 1898 en heeft haar hoofdkantoor in Nieuwegein. De NVM is thuis in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek. De NVM Vereniging heeft inmiddels ruim 4000 leden. Kijk voor meer informatie op www.nvm.nl.
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK