Dwars Makelaars Weert


Wij hebben alles in huis voor een uitstekende aan- en verkoop van je woning!
 
Wie zijn wij?
Dwars Makelaars is jouw gids op de woningmarkt, in het kort:
  • In 1997 opgericht;
  • Team van vier beëdigde NVM-registermakelaars / -taxateurs met een brede marktkennis;
  • We zijn deskundig, pro-actief, persoonlijk en enthousiast;
  • Transparant en bereikbaar, korte lijnen;
  • We zijn aangesloten de NVM én Qualis;
  • We zorgen ervoor dat je woning hoog scoort op Funda, sociale media en op onze website: dwarsmakelaars.nl
Hoe werken wij?
Iets wat je niet aan toeval wil overlaten, is de aan- of verkoop van je woning. Alles moet kloppen, en dat geldt natuurlijk ook voor de keuze van een makelaar. Niet alleen voor je verstand moet het plaatje kloppen, maar ook voor je gevoel. Dat moet aangeven dat je bij de juiste makelaars hebt aangeklopt.

Dat begint bij het binnenstappen in ons kantoor in Weert. Daar werkt een hecht team van makelaars en ondersteunende medewerkers voor wie persoonlijke aandacht geen aangeleerd kunstje is, maar een vanzelfsprekendheid. Professionals die jouw droom begrijpen en weten wat er moet gebeuren op zo‘n belangrijk moment in je leven.
Van alle markten thuis
Vier beëdigde makelaars vormen de spil van Dwars Makelaars. Of je nou een expert nodig hebt voor de aan- of verkoop van je woning, een taxatie of een vastgoedadvies in de breedste zin van het woord: er staat altijd een professional voor je klaar die je kan helpen met je woonvraagstuk. En nog belangrijker, doordat de vijf makelaars hun netwerk binnen één kantoor bundelen, wordt de kans op een juiste match aanzienlijk groter.
 
Dwars Makelaars weet hoe de hazen lopen in de vastgoedmarkt. Onze makelaars zijn thuis in de regio, kennen de spelregels en de valkuilen. Daarbij blijven we onszelf ontwikkelen. Omdat we steeds beter willen worden, houden we elkaar scherp, delen en vergroten we onze vakkennis en vragen we ons elke dag opnieuw af of we voor onze klanten op de goede weg zijn. Samen maken we het verschil. Oftewel: ‘Volg jij je hart, doen wij de rest‘.

Neem contact met ons op en maak kennis met ons team
Verhuisplannen? Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs om je hierin te adviseren. Zowel bij de verkoop van uw woning als de aankoop van een nieuwe woning zijn wij je graag van dienst!
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK