Geschiedenis en werkgebied

Dwars Makelaars is in 1997 opgericht door René Dwars onder de naam René Dwars Makelaardij bv. Wij zijn een regionaal makelaarskantoor, actief in Midden-Limburg en Zuidoost-Brabant. Vanuit onze expertise wordt een uitgebreide dienstverlening geboden op het gebied van aan-, verkoop en verhuur van onroerend goed.Als je íets niet aan het toeval overlaat, dan is het wel de aan- of verkoop van je woning.  Alles moet kloppen, dus ook de keuze voor de makelaar. Niet alleen je verstand, maar ook je gevoel moet zeggen dat je bij het juiste kantoor hebt aangeklopt.

Die klik begint bij Dwars Makelaars in Weert. Een hecht team van makelaars en ondersteunende medewerkers voor wie persoonlijke aandacht geen aangeleerd kunstje maar een vanzelfsprekendheid is. Professionals die jouw droom begrijpen en weten wat er moet gebeuren op zo’n belangrijk moment in je leven.

Vijf beëdigde makelaars vormen de kracht van Dwars Makelaars. Of je nou een expert nodig hebt voor de aan- of verkoop van je woning, een taxatie of een vastgoedadvies in de breedste zin van het woord: er staat er altijd een professional klaar die bij jouw situatie past. En nog belangrijker: met vijf makelaars die hun netwerk binnen een kantoor bundelen, wordt de kans op de juiste match voor jou aanzienlijk groter.

Dwars Makelaars weet hoe de hazen lopen in de vastgoedmarkt. Onze makelaars zijn thuis in de regio, kennen de spelregels en de valkuilen. Daarbij blijven we onszelf ontwikkelen. Omdat we steeds beter willen worden, houden we elkaar scherp, delen en vergroten we onze vakkennis en vragen we ons elke dag opnieuw af of we voor onze klanten op de goede weg zijn. Samen maken we het verschil. Oftewel: volg jij je hart, doen wij de rest. 

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met maar liefst vijf beëdigde makelaars en zijn tevens in ons werkgebied uniek als Qualis-makelaar. Qualis is een netwerk van kwaliteitsmakelaars. Het Qualis-label wordt slechts aan een zeer beperkt aantal NVM-makelaars in Nederland toegekend, op basis van hun (veelal) leidende positie in het exclusieve segment.
 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK