Jubilarissen Sanne, Luuk & Bianca.

Het team van Dwars Makelaars is sinds de oprichting in 1997 flink gegroeid. Niet alleen vieren wij dit jaar het jubileum van ons 20-jarig bestaan, ook zetten wij graag Luuk, Sanne en Bianca in het zonnetje die vieren dat ze dit jaar respectievelijk 10, 15 en 10 jaar bij Dwars Makelaars werken.

Beëdiging NVM Makelaar/Taxateur

Op maandagavond 6 februari, zijn 4 van onze makelaars beëdigd als NVM Makelaar/taxateur. Het team van Dwars Makelaars is dan ook ontzettend trots op Luuk, Sanne, Maarten en Lex met deze fantastische prestatie.
Op deze maandagavond zijn tevens Yvonne Gijsen van Richard Schroeten Makelaardij en Iwan Hoeben van Hendriks Makelaardij Weert,
beëdigd als NVM Makelaar/taxateur.

Lancering nieuwe naam

2017 is een bijzonder jaar, dit jaar bestaan wij namelijk 20 jaar! Een mooi moment voor vernieuwing en daarom hebben wij gekozen voor een geheel nieuwe huisstijl, nieuwe naam en een nieuw logo.
Wij zijn zeer verheugd dat u komt kijken naar onze nieuwe website. Onderstaand een korte intro over het nieuwe Dwars Makelaars:

Nieuwjaarswens

Wij wensen u alle goeds voor het nieuwe jaar en we hopen u ook in 2017 weer van dienst te mogen zijn!

Bouwstart woningen Biest

Wethouder Frans van Eersel heeft woensdag 19 oktober het feestelijke startsein gegeven voor de realisatie van vijftien woningen uit de BAM Wooncollectie aan de Kloosterstraat in de wijk Biest in Weert. Hiermee geeft BAM vervolg aan het succes van het project aan de Sutjensstraat in 2015 in de wijk Keent, dat
eveneens 100% was verkocht door ons kantoor vóór de start van de bouw. De nieuwbouwwoningen, die op de voormalige locatie van basisschool de Biest worden gerealiseerd, worden uitgevoerd in de Oudhollandse architectuurstijl.
Straatbeeld De Patron Meijel

De Kroon op Startebos fase 2

De jongste woonwijk van Meijel groeit. Met prachtige nieuwbouw en de bosrand om de hoek is dit ook goed te verklaren. De tweede fase van Startebos is bijna voltooid. De bestratingen en verlichting zijn inmiddels gerealiseerd en bomen en struiken zijn aangeplant.
Het is nu al een heerlijk volwassen woonwijk. In fase 2 is er nog een beperkt aantal woningen en kavels te koop.

Starterslening eindigt

Het SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting) meldt dat de fiscale uitzondering voor de starterslening eindigt.

Beleggingspanden

Aangezien de rentes bij de banken alsmaar dalen, zijn er steeds meer beleggers actief op de woningmarkt.

Eerste huis kopen

Je eerste huis kopen, dit doe je bij een NVM Makelaar!

Verlaging NHG grens van de baan

De geplande verlaging van de NHG grens, welke eigenlijk 1 juli 2016 in zou gaan, wordt niet doorgevoerd. Profiteer dus dit jaar van deze maatregel.....