Mijn favorieten

Inschrijving Heiveld Fase 1 gestart!

INSCHRIJVING HEIVELD FASE 1 GESTART! 
Altweerterheide | Weert
Aan Bergsheisteeg is het prachtige nieuwbouwplan Heiveld ontwikkeld, bestaande uit 3 riante bouwkavels (fase 1) en 20 projectmatige woningen (fase 2). Voor ieder wat wils, van sociale rij- en hoekwoningen tot ruime tweekappers, vrijstaande woningen en levensloopbestendige semi-bungalows.

De inschrijving van de 3 riante bouwkavels (fase 1) is nu gestart!
Droom jij er altijd al van om je eigen luxe, duurzame en energiezuinige vrijstaande woning te bouwen, rustig gelegen, met veel privacy, weids uitzicht over de landerijen en omsloten door de natuur. Aan de Bergsheisteeg, in het Weerter kerkdorp Altweerterheide is het binnenkort mogelijk!

De 3 bouwkavels zijn gesitueerd op een prachtige locatie aan de rand van Altweerterheide. Een heerlijke rustige locatie, omgeven door uitstrekte landerijen, natuurgebieden en recreatievoorzieningen waaronder o.a. de IJzeren Man, Tungelerwallen, Laurabossen en Golfbaan Crossmoor. Altweerterheide beschikt tevens over een recent volledig vernieuwd KindCentrum voor o.a. opvang en onderwijs. Het Weerter stadscentrum, het NS-Intercitystation en de autosnelweg A2 Maastricht - Eindhoven vanuit waar o.a. Eindhoven, Roermond en Maastricht binnen een mum van tijd bereikbaar zijn is binnen enkele auto- of fietsminuten bereikbaar.

De bouwkavels variëren tussen de 775 m2 en 906 m2.

Prijsindicatie: vanaf € 225.000,-- tot ca. € 260.000,-- v.o.n.

Heb jij interesse in een van de bouwkavels? Maak dan nu je interesse kenbaar en schrijf je in bij Saelmans Makelaardij of Dwars Makelaars. De verkoop wordt begeleid door beide makelaarskantoren. Zodra de verkoop start word jij als een van de eerste(n) geïnformeerd.

Inschrijving projectmatige woningen (fase 2) start binnenkort
De inschrijving van de projectmatige woningen (fase 2) start binnenkort. De projectmatige woningen betreffen sociale rij- en hoekwoningen, ruime tweekappers, vrijstaande woningen en levensloopbestendige semi-bungalows.

Wil jij worden geïnformeerd zodra de verkoop start? Schrijf je dan nu alvast in en ontvang als een van de eersten de verkoopstukken.

De verkoop van de projectmatige woningen wordt begeleid door Dwars Makelaars en Saelmans Makelaardij. Hier is wel een verdeling gemaakt in de bouwtypes.

Inschrijven voor de projectmatige tweekappers en vrijstaande woningen kan bij Dwars Makelaars.
Inschrijven voor de sociale rij- en hoekwoningen en de levensloopbestendige woningen kan bij Saelmans Makelaardij.
Bij interesse in de bouwkavels kunnen beide kantoren worden benaderd.

Dwars Makelaars
0495-537599
info@dwarsmakelaars.nl

Saelmans Makelaardij
0495-533893
info@saelmans.nl
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring