2020 was het jaar van kleiner..

En zo zullen we ook deze overgang naar het nieuwe jaar vieren.
In plaats van een lucht vol vuurwerk steken we een sterretje aan. In kleinere groepjes dan we vorig jaar deden.
Maar kleiner wilt niet perse zeggen dat dit ook minder waardevol is.

 

Wat vliegt de tijd!

Een jaar alweer! Op 1 december 2019 ben ik gestart als makelaar bij Dwars Makelaars. Dit om invulling te geven aan het opstarten van een tweede vestiging, in Eindhoven. De ambitie van Dwars Makelaars houdt niet op in Weert en omstreken. De wereld wordt steeds kleiner. Afstanden zijn gemakkelijker te overbruggen.
De regio houdt voor ons dan ook niet op bij de Provinciale grens tussen Limburg en Noord-Brabant.
Het gebied rondom de stad Eindhoven is bruisend. De marktsituatie ook. En dat is niet eenvoudig. Niet voor de gevestigde orde en zeker niet voor een nieuwkomer in het gebied. In Midden-Limburg is Dwars Makelaars bekend door de aanwezige vakkennis, gedegen kwaliteit, proactieve instelling en niet te vergeten: de klantvriendelijkheid. Onze werkwijze en enthousiasme wijkt daar in Eindhoven niet van af. Alleen, dat wist nog niemand! Althans niet in de eerste weken!

Succesvol verhuurd! Aan CortoClinics

De oude kleuterschool op Budschop aan de Beatrixstraat krijgt een nieuwe bestemming. Binnenkort zal CortoClinics hier namelijk zijn deuren openen! Deze focuskliniek is volledig gespecialiseerd in de behandeling van heup- en knieartrose (slijtage). Door deze specialisatie heeft CortoClinics veel kennis expertise in huis.

START BOUW! Allerlaatste kavel Laarveld beschikbaar!

Hoera!

We hebben de verkoopdrempel behaald en dat wil zeggen dat de bouw van deze 13 luxe woningen op 1-3-2021 van start gaat!
Op dit moment zijn er 12 kavels verkocht of in optie en is er dus nog maar 1 kavel beschikbaar..
Word jij de gelukkige?

Elke maand geld overhouden? En hier (bijna) niets voor hoeven te doen..

Dat klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn, maar het kan zomaar op jou van toepassing zijn! Zonder het te weten betalen een heleboel mensen elke maand teveel aan hun hypotheeklasten.
Puur omdat ze niet weten dat dit misschien ook anders kan. Maar hoe weet je dan of dit voor jou opgaat? Wij helpen je!

Interieur trends herfst 2020 - BY DWARS & BUCO

We zitten midden in de overgangsfase naar de herfst, de blaadjes vallen, de jas gaat weer aan en het leven verplaatst zich van buiten naar binnen. Na maanden te hebben doorgebracht in onze tuin of op ons balkon, staat nu ons huis weer centraal. Niet voor niets voel je bij een verandering van de seizoenen ook vaak de behoefte om je interieur aan te passen.

Je kunt het groots aanpakken en voor een complete nieuwe meubelset gaan, maar ook kleine veranderingen zoals een paar nieuwe details of kleuraccenten kunnen je huis al direct een andere sfeer en uitstraling geven.
We hebben de laatste trends voor je op een rijtje gezet, misschien geven ze je nieuwe inspiratie voor het ‘winterklaar‘ maken van je huis!

Start verkoop Laarveld

Vrijdag 3 juli is de verkoop van start gegaan van de laatste 13 woningen van Laarveld fase 2. Op feestelijke wijze werden de Artist Impressions van de te ontwikkelen woningen
onthuld door Gard Stals van Jongen Projectontwikkeling. Daarna konden de velen geïnteresseerden de brochures in ontvangst nemen.

NIEUW LAARVELD!

YES!

Het is zover! Vandaag mogen we jullie laten weten dat we binnenkort weer 13 prachtige nieuwbouwwoningen mogen aanbieden in de geliefde wijk Laarveld!

Wij houden jullie nog een klein beetje in spanning over het type woningen, maar vanaf vandaag kun je je inschrijven om hiervan op de hoogte te worden gehouden! Op 3 juli zal
dan op afspraak de uitreiking van de brochures plaatsvinden.

Aanpassingen Covid-19

U wilt een huis kopen of verkopen tijdens de coronacrisis? Dat is mogelijk, ook in deze tijden staan wij voor u klaar. Wel vragen wij u kennis te nemen van de maatregelen
die NVM-makelaars en taxateurs met elkaar hebben opgesteld ter voorkoming van verdere verspreiding van het virus en u hieraan te houden. Lees hier hoe we onze
dienstverlening hebben aangepast om bezichtigingen, waardebepalingen en taxaties zo veilig mogelijk te laten verlopen. Alvast bedankt!

Prijzen woningmarkt stabiel

In de media gaan op dit moment allerhande nieuwsberichten rond en vaak met tegenstrijdige informatie. Zo is ook het geval met berichten over de huidige stand van zaken op de huizenmarkt. Wij krijgen als NVM makelaar dagelijks één of meerdere updates vanuit de NVM. Zij baseren hun berichten op real-time informatie, van waaruit ze concrete cijfers overnemen.

 
 

Moderne starterswoningen met eigentijdse architectuur in verkoop!

In het landelijke Laarveld, gemeente Weert ontwikkeld Jongen projectontwikkeling B.V. woningen met twee praktisch ingedeelde woonlagen geschikt voor starters. 

De ruime woonkamer met open keuken op de begane grond kan worden verlengd met 1,2 of 2,4 meter. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer met douche, wastafel en optioneel een toilet. 
De slaapkamer op de verdieping aan de achterzijde kan worden uitgebreid met een dakkapel. Een vlizotrap geeft toegang tot de vliering. Een buitenberging complementeert deze comfortabele woning.

Loting

De verkoop van de 9 starterswoningen vindt plaats via een lotingsprocedure. Geïnteresseerden voor een starterswoning kunnen zich vanaf 14 mei 2018 tot en met 13 juni 2018 inschrijven via een inschrijfformulier, verkrijgbaar via www.weert.nl/starterswoningen. Op deze website is ook de inhoudelijke informatie over de starterswoningen te downloaden.

De loting vindt plaats op 27 juni 2018 om 19.00 uur in de Boskamer van het stadhuis Weert, Wilhelminasingel 101, Weert door MHK Notarissen, Weert.

Eisen bij inschrijving

Inschrijvers voor een starterswoning moeten voldoen aan de ‘Verordening doelgroepen sociale woningbouw gemeente Weert 2017’. Deze is te bekijken op https://www.weert.nl/Verordeningen.html.

Kenmerken
• Hoogwaardige gevel-, dak- en vloerisolatie.
• Kunststof buitenkozijnen met HR++ beglazing.
• Hoogrendement CV-combiketel met warmwatervoorziening.
• Vloerverwarming begane grond + 1e verdieping.
• C02-gestuurde mechanische ventilatie met natuurlijke toevoer via ventilatieroosters.
• PV-panelen installatie.
• Sphinx 280 sanitair met Grohe kranen.
• Vurenhouten trappen.
• Binnenkozijnen middels stalen nastelkozijnen.
• Binnendeuren middels opdekdeuren
• Badkamer en toilet afgewerkt met vloer- en wandtegels.
• Keuken met diverse aansluitingen. Er is geen keukeninrichting gemonteerd.

Opties
• Uitbouw begane grond achterzijde met een diepte 1,2m of 2,4m uit te breiden.
• Dakkapel of dakraam in achtergevel dakvlak *.
• Dubbele tuindeuren of schuifpui in achtergevel.
• Toilet in badkamer 

* Mogelijkheid dakkapel of dakraam in voorgevel is afhankelijk van de ligging van benodigde zonnepanelen.
 

eerdere nieuwsberichten

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK