Mijn favorieten

Dwars Makelaars opent haar 3e vestiging, nu ook in Roermond!

DWARS MAKELAARS OPENT HAAR 3e VESTIGING, NU OOK IN ROERMOND!

Deze week opende Dwars Makelaars Roermond haar deuren. Onze activiteiten in Midden-Limburg zijn in de 25 jaar dat Dwars Makelaars bestaat niet onopgemerkt gebleven. Onze wens om als full-service makelaarskantoor toonaangevend te zijn in de regio Zuid-Oost Brabant en geheel Midden-Limburg maakt dat we iets miste. Met de opening van de vestiging Eindhoven in 2019 konden we onze opdrachtgevers en klanten in de richting Zuidoost-Brabant al completer ondersteunen. Nu we 3 jaar verder zijn en kunnen spreken van een succesvolle vergroting van ons werkgebied is het voor ons dan ook het juiste moment om een vestiging in Roermond te openen. Op deze manier wordt ons werkgebied verder gecompleteerd en kunnen we onze klanten en opdrachtgevers in een nog breder gebied van dienst zijn. Wij zijn niet bang voor vernieuwing, de lat hoog leggen en dingen net iets anders doen. Tegen de stroom in. Daarin zijn we misschien wel een beetje Dwars.

Voordelen voor onze klanten
Het openen van onze derde vestiging heeft een grote meerwaarde voor onze klanten, woningzoekenden en (professionele-) opdrachtgevers. Ons taxatiegebied wordt sterk vergroot evenals het woningaanbod en het aantal potentiële kandidaten voor de verkoop van de woning. Afstanden worden kleiner, woningzoekenden trekken naar de steden of kiezen juist de andere weg naar een van de mooie dorpen die ons gebied rijk is. Zo lijkt (hybride-)thuiswerken de nieuwe norm te worden. Een fijne plek om te wonen is hierbij erg belangrijk. We zien hierin veel nieuwe mogelijkheden en kunnen daar met onze 3 vestigingen in Weert, Eindhoven en Roermond volledig in ondersteunen.

Zelfde koers, uitbreiding voor de toekomst
NVM Makelaar Eugène Konings neemt in Roermond de dagelijkse gang van zaken voor zijn rekening. Bekend in de regio is hij, met ondersteuning van René Dwars als oprichter en oud-eigenaar van Dwars Makelaars en Maarten van Laer als directeur-eigenaar van Dwars Makelaars, het gezicht van ons kantoor in Roermond. Het enthousiaste team van Dwars Makelaars zorgt voor de nodige praktische ondersteuning. Voor informatie en het inplannen van bezichtigingen kun je terecht bij onze secretaresses Bianca, Jolanda en Rowan. Zij zijn en blijven het eerste aanspreekpunt voor alle vestigingen.

We zijn met heel veel enthousiasme aan de slag gegaan en zien jullie graag op ons kantoor in Roermond, Eindhoven of natuurlijk in Weert. Kies voor de makelaar die er voor jou is. Schroom niet om even contact op te nemen als je nog vragen hebt.

We zouden het leuk vinden als je onze nieuwe Facebookpagina Dwars Makelaars Roermond wilt liken en tip ook gerust vrienden en familie die van plan zijn om te kopen/verkopen, huren/verhuren in en rondom Roermond; https://www.facebook.com/dwarsmakelaarsroermond !

Dwars Makelaars Roermond
Kapellerpoort 1, B10
6041 HZ  ROERMOND

Roermond: 0475 – 260 600
Weert: 0495 – 537 599
Eindhoven: 040 – 4444 000

info@dwarsmakelaars.nl
www.dwarsmakelaars.nl
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring