Mijn favorieten

Woon Event Weert

Op maandagavond 16 mei organiseerden wij, samen met Veldsink Bastiaans & Winkelmolen, Warm Wonen Weert en MHK Notarissen het 'Woon Event Weert'. Dit event vond plaats op een unieke locatie, namelijk de Paterskerk in Weert. Er werd antwoord gegeven op alle vragen die gaan over het aankopen, verkopen, verbouwen en verduurzamen van een woning.

Vragen waarop antwoord is gegeven zijn onder andere: 

  • Wat zijn de ontwikkelingen op de woningmarkt? 
  • Hoe kan ik de aankoop van mijn toekomstige woning financieren? En hoe zit het met de verbouwing? Kan ik deze ook meefinancieren? 
  • Kan ik mijn kinderen of zelfs kleinkinderen financieel helpen bij de aankoop van hun woning? 
  • Welke mogelijkheden zijn er om mijn woning te verduurzamen? 
  • Wat moet ik allemaal regelen als ik ga samenwonen? Of als mijn partner waarmee ik samenwoon komt te overlijden?
Met af en toe een grapje tussendoor werd er antwoord gegeven op deze vragen. De ernst van de noodzaak om vooraf samen bepaalde zaken goed te regelen werd hierbij benadrukt.

Tevens hebben wij, tijdens het Woon Event Weert, het nieuwbouwproject van ontwikkelaar Linde Project bekend mogen maken. Dit project bestaat uit 10 twee-onder-een-kapwoningen die worden gerealiseerd in de wijk Laarveld te Weert. Tijdens het event startte de inschrijving waar belangstellenden hun interesse kenbaar konden maken. 

Wilt u ook een antwoord ontvangen op bovenstaande vragen? Wilt u graag bijgepraat worden omdat u helaas niet aanwezig kon zijn? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over de nieuwbouwwoningen in Laarveld? Neem dan gerust contact met ons op dan helpen we u graag verder. 

Wij blikken terug op een zeer geslaagde avond waarbij we veel mensen mochten helpen met al hun vragen en onzekerheden wat betreft de woningmarkt. 

Hopelijk zien wij u terug op één van onze volgende events! 

Team Dwars Makelaars 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring